Status: 
Referentie
Oppervlakte: 
3.853 m2
Projectinformatie: 

Kantoorgebouw met bedrijfsruimten (voorzien van betonkernactivering).

Loods Lijnden is een omvangrijk project dat uit drie gedeelten bestaat. De eerste twee zijn reeds opgeleverd. Het grootste gedeelte, met een oppervlakte van ruim 12.000 vierkante meter, moet nog gerealiseerd worden. Loods Lijnden is een mooi bedrijvencomplex met een interessant lijnenspel. Het gebouw oogt uiterst strak, maar eigenlijk is de architectuur behoorlijk divers met allerlei overstekken, balkons, kozijnen, ramen en parkeerruimtes.

De opdrachtgever was zeer te spreken over het feit dat Hercuton naast het tekenwerk en de engineering ook alles in huis heeft als zijnde turn-key bouwer. Er is zowel parkeergelegenheid op het dak als onder het gebouw voorzien en het gehele gebouw is niet hoger dan 2 bouwlagen. Het complex staat op bedrijventerrein Lijnden Q4. De panden zijn voorzien van betonkernactivering.

Omschrijving
De gebouwoppervlaktes van de gebouwen variëren. Zo bedraagt het oppervlakte van gebouw B 1.913 m2 terwijl gebouw C 1.940 m2 behelst. Fase 2, met een oppervlakte van 12.210 m2 wordt nog geraliseerd.

Klik hier om het artikel te lezen dat Stedenbouw over dit project publiceerde. Meer informatie over dit project vindt u ook op www.loodslijnden.nl.

Bekijk alle afbeeldingen