Status: 
Referentie
Oppervlakte: 
3.824 m2
Projectinformatie: 

Airforce, specialist in hoogwaardige winterjassen, heeft nieuwbouw gepleegd. Hercuton heeft het nieuwe Main Office turn-key gerealiseerd. De nieuwbouw bestaat uit een grote showroom met kantoor- en magazijnruimte. Het jonge fashion merk REINDERS betrekt ook 2 showrooms in de nieuwbouw. Het pand is gerealiseerd op Bedrijventerrein Nieuw Noord in Zandvoort.

Loft architectuur
De nieuwbouw is ontworpen door Pact3D Ontwerp & ontwikkeling uit Hoogmade en is uitgevoerd volgens de karakteristieke loft architectuur. Kenmerkend hierbij zijn grote ruimtes, hoge plafonds en veel lichtinval. Installaties zijn meestal gewoon zichtbaar en maken onderdeel uit van de architectuur. Loftgebouwen zijn trendy en stijlvol. Producten die in een loftwinkel of -showroom staan komen volledig tot hun recht doordat het gebouw op de achtergrond blijft. De loft architectuur zet weliswaar sfeer, maar leidt de aandacht niet van de artikelen af.

Toekomst
Airforce is met ons in contact gekomen, omdat zij erg gecharmeerd waren van de uitstraling van een ander Hercuton-pand. Zij hebben daarnaast bewust gekozen voor nieuwbouw in duurzame, prefab beton vanwege de inbraak- en brandwerende eigenschappen. Het pand is dusdanig ontworpen dat het in de toekomst opgesplitst kan worden in 2 units.

Omschrijving
Het totale gebouwoppervlakte bedraagt 3.824 m2 waarvan 974 m2 showroom op de 1e verdieping. De magazijnruimte heeft een oppervlakte van 2.175 m2 en het kantoor 482 m2. Daarnaast is er een dakterras van 193 m2 voorzien. De gevel wordt uitgevoerd in uitgewassen natuursteen granulaat (antraciet) afgewerkt met Alucobond kaders (zilverbrons). De kozijnen en daktrim worden uitgevoerd in antraciet RAL7016.

De planning
Medio 2019 is de nieuwbouw turn-key inclusief bestrating opgeleverd.

Over Airforce
Airforce is gespecialiseerd in hoogwaardige winterjassen. Het bedrijf verkoopt en produceert al bijna twintig jaar jassen van een hoge kwaliteit voor een zeer aantrekkelijke prijs. Airforce heeft maar liefst 300 verkooppunten door heel Nederland én een eigen webshop. Ga voor meer informatie naar de website van Airforce.

Over REINDERS
REINDERS is een Nederlands modemerk, eigendom van en gecreëerd door de tweelingzussen Julie en Marie Reinders. Dit kledingmerk gaat ook 2 showrooms betrekken in het nieuwe pand van Airforce. Beide bedrijven delen veel klanten welke straks het voordeel hebben dat ze beide merken op 1 locatie kunnen inkopen. Ga voor meer informatie naar de website van Reinders.

Meer informatie
Benieuwd wat Hercuton voor u kan betekenen? Bel dan naar 088 205 34 00 of gebruik ons contactformulier.

Bekijk alle afbeeldingen