Migrantenlogies Flower Tower, Aalsmeer

FlowerTower Aalsmeer (6)
FlowerTower Aalsmeer (5)
FlowerTower Aalsmeer (1)
FlowerTower Aalsmeer (3)
FlowerTower Aalsmeer (4)
FlowerTower Aalsmeer (2)
Flower Tower in aanbouw 1
Flower Tower in aanbouw Aalsmeer
Flower Tower in aanbouw Aalsmeer
Nieuwbouw appartementencomplex Flower Tower in Aalsmeer

Project specificaties

Soort gebouw Sport- en recreatieruimte

Locatie Aalsmeer

Oppervlakte 3.913 m²

Status In uitvoering

Turn-key nieuwbouw migrantenlogies

Hercuton heeft opdracht gekregen om in Aalsmeer de Flower Tower te realiseren. Opdrachtgever is Peter Ruigrok, eigenaar van Uitzendbureau Ruigrok Productive B.V.

Tijdelijke huisvesting

De Flower Tower biedt geen onderdak aan bloemen, maar tijdelijke huisvesting aan de medewerkers die deze dagelijks verwerken. Voor Hercuton een andere bestemming dan we gewend zijn, maar zeker passend binnen ons turn-key bouwconcept.
De Flower Tower wordt gerealiseerd tussen de bedrijfspanden van Celieplant / Bouquetnet en Bloominess, waar veel van de arbeidskrachten werkzaam zijn. Ook deze panden zijn door Hercuton turn-key gebouwd. John Celie, eigenaar van de gebouwen, was dan ook in een adviserende rol betrokken bij het voortraject.

66 Appartementen

Het wooncomplex biedt ruimte aan 66 appartementen verdeeld over vijf woonlagen. De appartementen variëren in woonoppervlakte van 46 tot 66 m². Daarnaast komt er in het gebouw een beheerders- en gemeenschappelijke ruimte.

Hercuton realiseert de nieuwbouw turn-key. We verzorgen onder meer het ontwerp, de constructieberekeningen, omgevingsvergunning, afbouw en infra. De nieuwbouw heeft een totaaloppervlakte van 3.913 m² en 380 m² aan galerijen. Het ontwerp is uitgevoerd in de kleur antraciet in combinatie met glad, wit gecoat beton. De gevel wordt uitgevoerd in uitgewassen natuursteengranulaat met witte kozijnen.

Op 10 december 2019 is de bouw feestelijk van start gegaan met het slaan van de eerste paal.

Over Ruigrok Productive B.V.

Ruigrok Productive B.V. uit Hillegom is een uitzendbureau dat sinds 2001 op de arbeidsmarkt actief is. Tot de specialisatie behoort serviceverlening aan tuinbouwbedrijven, productie, logistiek en voedselverwerking. Zij bieden hun kandidaten een tewerkstelling voor korte en lange termijn aan en adviseren bij het kiezen van het juiste werk.

Jack van den BroekCommercieel Manager

Ook een project in gedachten?

Benieuwd wat Hercuton voor u kan betekenen? Neem contact op met onze specialist.

(088) 205 34 00

Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.


In de pers