Bedrijfshal met kantoor Quality Queen, Maasdijk

Hercuton realiseerde voor Quality Queen in Maasdijk een bedrijfspand ten behoeve van de verwerking, opslag en distributie van groente en fruit. - vooraanzicht
Hercuton realiseerde voor Quality Queen in Maasdijk een bedrijfspand ten behoeve van de verwerking, opslag en distributie van groente en fruit. - dock
Hercuton realiseerde voor Quality Queen in Maasdijk een bedrijfspand ten behoeve van de verwerking, opslag en distributie van groente en fruit.
Hercuton realiseerde voor Quality Queen in Maasdijk een bedrijfspand ten behoeve van de verwerking, opslag en distributie van groente en fruit. - docks

Project specificaties

Soort gebouw Distributiecentrum

Locatie Maasdijk

Oppervlakte 9.600 m²

Status Opgeleverd

Nieuwbouw distributiecentrum groente en fruit

Wanneer je als onderneming gericht bent op de verwerking, opslag en distributie van groente en fruit is het uiteraard van groot belang dat de temperatuur en luchtvochtigheidsgraad binnen je pand constant blijft. Door te bouwen in beton maak je gebruik van het accumulerend vermogen van beton waardoor dit eenvoudig te realiseren is.

Quality Queen Services heeft haar nieuwe bedrijfshal met kantoren in Maasdijk (nabij de A20) dan ook in beton laten uitvoeren. Dit drie verdiepingen tellende pand met een totaaloppervlakte van 9.600 m² is volledig uitgevoerd in zwart gecoat glad beton met Trespa bekleding op het kantoorgedeelte.
Opvallend is dat de hele productieruimte op een entresol van tien meter hoogte boven de koelcellen zit, waardoor optimaal gebruik is gemaakt van dubbel grondgebruik. Hercuton heeft de volledige bouw inclusief de afbouw voor haar rekening genomen.

De infrastructuur en elektrische installaties zijn door derden verzorgd. Het project is ontworpen door Hercuton en Bogaerds Architecten uit Numansdorp. Triple Consultancy International uit Maasdijk heeft de bouwbegeleiding verzorgd.

Jack van den BroekCommercieel Manager

Ook een project in gedachten?

Benieuwd wat Hercuton voor u kan betekenen? Neem contact op met onze specialist.

(088) 205 34 00