Bedrijfspand met kantoor Ebo van Weel, Rhoon

Bedrijfspand met kantoor Ebo van Weel
Ebo van Weel b.v. wilde graag een duurzaam, onderhoudsarm gebouw realiseren waarbij de uitstraling over een langere periode gewaarborgd werd.
Bedrijfspand / Productieruimte met kantoor gerealiseerd voor Ebo van Weel in Rhoon.
De gebouwoppervlakte van de bedrijfsruimte met kantoor bedraagt 5.475 m2. Het kantoor is uitgevoerd in de kleuren VM-rose 122 (rood-bruin), Labrador 250 (antraciet-grijs) en gladbeton.
De gebouwoppervlakte van de tweede bedrijfsruimte bedraagt 1.000 m2. Het geheel is uitgevoerd in kleur Labrador 250 (antraciet-grijs).

Project specificaties

Soort gebouw Bedrijfspand, Productieruimte

Locatie Rhoon

Oppervlakte 6.475 m²

Status Opgeleverd

Nieuwbouw turn-key bedrijfspand

Hercuton realiseerde voor Ebo van Weel turn-key twee bedrijfspanden inclusief kantoorindeling, afbouw, installaties en infra.

De opdrachtgever is gespecialiseerd in het ontwerpen en fabriceren van aanhangwagens, vrachtwagencarrosserieën en mobiele wegbebakening. Zij zijn via mond-op-mond reclame met Hercuton in contact gekomen.

Ebo van Weel b.v. wilde graag een duurzaam, onderhoudsarm gebouw realiseren waarbij de uitstraling over een langere periode gewaarborgd werd. Door een aantal referentieprojecten te bezoeken hebben zij zelf ervaren dat Hercuton gebouwen aan deze eisen voldoen. Ook bij dit project werden de gevels, de constructie en het dak in oerdegelijk beton uitgevoerd.

Gebouw A

De gebouwoppervlakte van de bedrijfsruimte met kantoor bedraagt 5.475 m². Het kantoor is uitgevoerd in de kleuren VM-rose 122 (rood-bruin), Labrador 250 (antraciet-grijs) en gladbeton. De bedrijfsruimte is uitgevoerd in de kleur Labrador 250 (antraciet-grijs). De bedrijfsruimte is voorzien van vuurrode transportdeuren.

Gebouw B

De gebouwoppervlakte van de tweede bedrijfsruimte bedraagt 1.000 m². Het geheel is uitgevoerd in kleur Labrador 250 (antraciet-grijs).

De gebouwen zijn ontworpen door Hercuton.

Louis van de KlokCommercieel Manager

Ook een project in gedachten?

Benieuwd wat Hercuton voor u kan betekenen? Neem contact op met onze specialist.

06 - 82 09 10 10