Bedrijfsruimte Pres International, Nieuwkuijk

Hercuton heeft op Bedrijvenpark Het Hoog in Nieuwkuijk een kantoor met bedrijfsruimte gerealiseerd voor Pres International. Vanwege de industriële toepassing speelde geluidsisolatie een grote rol bij dit project.
Bedrijfsruimte Pres International
Nieuwbouw Bedrijfsruimte Pres International  in Nieuwkuijk
Het was het achtste gebouw dat wij realiseerden op het bedrijvenpark waar ook ons eigen kantoorpand gevestigd is.
De gebouwoppervlakte bedraagt 2.580 m2 waarvan 422 m2 verdiepingsvloer. De nieuwbouw is uitgevoerd in de kleur Labrador 250 (antraciet). De hal is voorzien van stalen gevelbeplating in de kleur RAL7016 (antracietgrijs). Architect: Bouwkundig Ontwerp- en Tekenburo Peter van Galen B.V. uit Waalwijk.

Project specificaties

Soort gebouw Bedrijfspand, Productieruimte

Locatie Nieuwkuijk

Oppervlakte 2.580 m²

Status Opgeleverd

Nieuwbouw bedrijfsruimte

Hercuton heeft op Bedrijvenpark Het Hoog in Nieuwkuijk een kantoor met bedrijfsruimte gerealiseerd voor Pres International. Vanwege de industriële toepassing speelde geluidsisolatie een grote rol bij dit project. De keuze voor beton is daarom logisch, want beton isoleert zowel van binnen naar buiten als vice versa.

Het was het achtste gebouw dat wij realiseerden op het bedrijvenpark waar ook ons eigen kantoorpand gevestigd is.

Omschrijving

De gebouwoppervlakte bedraagt 2.580 m² waarvan 422 m² verdiepingsvloer. De nieuwbouw is uitgevoerd in de kleur Labrador 250 (antraciet). De hal is voorzien van stalen gevelbeplating in de kleur RAL7016 (antracietgrijs). Architect: Bouwkundig Ontwerp- en Tekenburo Peter van Galen B.V. uit Waalwijk.