Status: 
In uitvoering
Oppervlakte: 
5.110 m2
Projectinformatie: 

Voor opdrachtgever VDH Solar en Duitse partner Hans-Jürgen Kuttler bouwt Hercuton aan de Finlandlaan in Hazerswoude-Dorp een nieuwe bedrijfsruimte.

Ontwerp
Het pand is ontworpen door Visie Architecten uit Monster. De opdrachtgever is zelf leverancier van zonnepanelen, dus de voorkeur voor een duurzaam pand is vanzelfsprekend. Er is dan ook bewust gekozen voor een betonnen constructie met betonnen dak, zodat het pand geschikt is om zonnepanelen op te plaatsen. Het gebouw krijgt een oppervlakte van 5.110 m2.

Combinatie van loft en industrieel
De nieuwbouw bestaat uit een bedrijfsruimte met entresolvloer en een kantoorgedeelte. Het kantoor wordt uitgevoerd in loft architectuur. Deze stijl kenmerkt zich door grote ruimtes, hoge plafonds en veel licht. Ook zijn installaties gewoon zichtbaar, deze maken onderdeel uit van de architectuur. De gevels van de bedrijfshal worden uitgevoerd met zwarte, stalen sandwichpanelen.

Planning
Hercuton realiseert het nieuwe bedrijfspand turn-key. De eerste paal werd geslagen op 23 mei en de oplevering staat gepland voor begin 2020.

Over VDH Solar
VDH Solar is leverancier van complete zonnepaneel installaties. Het bedrijf uit Hazerswoude-Dorp heeft een ruim A-merk assortiment zonnepanelen, omvormers, montagesystemen en toebehoren zoals monitoring en bekabeling. VDH Solar levert uitsluitend gecertificeerde A-merken, die zich onderscheiden in duurzaamheid, betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid. Klanten zijn technische installatiebedrijven, projectontwikkelaars en professionals in de bouw- en vastgoedsector.

Meer informatie
Benieuwd wat Hercuton voor u kan betekenen? Bel dan naar 088 205 34 00 of gebruik ons contactformulier.

 

Bekijk alle afbeeldingen