Bedrijfsverzamelgebouw Eurobox, Noordwijk

In Noordwijk staat bedrijfsverzamelgebouw Eurobox. Deze bevat naast verschillende kantoorunits ook opslagruimte en een fitnesscentrum.
Bedrijfsverzamelgebouw Eurobox in Noordwijk bestaat uit 22 units en is uitgevoerd in de kleur Labrador.
Naast verschillende kantoorunits bevat bedrijfsverzamelgebouw Eurobox in Noordwijk ook opslagruimte en een fitnesscentrum.
Bedrijfsverzamelgebouw Eurobox in Noordwijk bevat naast verschillende kantoorunits ook opslagruimte en een fitnesscentrum.
De gevels van bedrijfsverzamelgebouw Eurobox in Noordwijk zijn voorzien van keramische tegels en een stalen gevelbeplating.
Hercuton heeft in Noordwijk bedrijfsverzamelgebouw Eurobox gerealiseerd.

Project specificaties

Soort gebouw Bedrijfsverzamelgebouw

Locatie Noordwijk

Oppervlakte 10.471 m²

Status Opgeleverd

Nieuwbouw bedrijfsverzamelgebouw Eurobox

Het bedrijfsverzamelgebouw in Noordwijk bevat naast verschillende kantoorunits ook opslagruimte en een fitnesscentrum. Deze bedrijfsunits zijn voor een projectontwikkelaar gerealiseerd ten behoeve van de verkoop. In het gebouw is plaats voor kleinschalig opslagruimte die te huur is voor particulieren en bedrijven.

De totale gebouwoppervlakte bedraagt 10.471 m². Het pand heeft 22 units en is uitgevoerd in de kleur Labrador. De gevels zijn voorzien van keramische tegels en een stalen gevelbeplating.

Het gebouw is ontworpen door architect Piet Onderwater & Partners te Rijnsburg.

Angélica NeelenHR Adviseur

Ook een project in gedachten?

Benieuwd wat Hercuton voor u kan betekenen? Neem contact op met onze specialist.

(088) 205 34 00