Turn-key DC Graanweg, Moerdijk

DC Graanweg
DC Graanweg
DC Graanweg
DC Graanweg
DC Graanweg
DC Graanweg
DC Graanweg
Nieuwbouw Graanweg Moerdijk
Nieuwbouw Graanweg Moerdijk
Nieuwbouw Graanweg Moerdijk
Nieuwbouw Graanweg Moerdijk
DC Graanweg
DC Graanweg

Project specificaties

Soort gebouw Distributiecentrum

Locatie Moerdijk

Oppervlakte 20.310 m²

Status Opgeleverd

BREEAM certificering Very Good

Hoogwaardig distributiecentrum

Aan de Graanweg in Moerdijk realiseert Bouwcombinatie Hercuton / Remco Ruimtebouw een distributiecentrum met kantoor. In 2020 werd aan de nabijgelegen Fazantweg een vergelijkbaar distributiecentrum opgeleverd voor dezelfde opdrachtgever Accres Real Estate B.V. De ervaringen hierbij zorgden ervoor dat er een vervolg gegeven werd aan de samenwerking.

Jeroen Jongkind, Directeur Accres Real Estate:

“We zijn zeer tevreden over de samenwerking. De communicatie met het team op de bouw verliep altijd prettig. Dankzij deze goede ervaringen hebben we voor de bouw van ons volgende project in Moerdijk, aan de Graanweg, ook voor Hercuton gekozen. De bouw is inmiddels gestart en ik heb er het volste vertrouwen in dat dit net zo’n succes wordt als het eerste project.”

Ontwerp

Het ontwerp van DC Graanweg komt van DENC uit Oisterwijk en is uitgevoerd in een combinatie van zwart en grijs. De duurzaamheidsambitie is BREEAM-NL “Very Good”. De bedrijfshal heeft een oppervlakte van 18.300 m² en het kantoor meet 800 m². Hercuton realiseerde de nieuwbouw turn-key en verzorgde daarom ook het 9.320 vierkante meter metende buitenterrein. Corten Bouwmanagement neemt net als bij de Fazantweg de bouwbegeleiding op zich. De nieuwbouw ontwikkeling is zowel in zijn geheel als in twee delen te huur.

Ron DrijverCommercieel Manager

Ook een project in gedachten?

Benieuwd wat Hercuton voor u kan betekenen? Neem contact op met onze specialist.

(088) 205 34 00