Distributiecentrum DC Miles, Zaltbommel

20200331_104733
20200331_151650
20200331_110147
Laadkuilen in aanbouw bij DC Miles in Zaltbommel
Laadkuilen in aanbouw bij DC Miles in Zaltbommel
Fundering DC Miles in Zaltbommel
Fundering DC Miles in Zaltbommel
Realisatie distributiecentrum DC Miles in Zaltbommel door Hercuton

Project specificaties

Soort gebouw Bedrijfspand, Distributiecentrum

Locatie Zaltbommel

Oppervlakte 27.477 m²

Status Opgeleverd

BREEAM certificering Good

Turn-key nieuwbouw distributiecentrum

Op bedrijventerrein De Wildeman in Zaltbommel heeft Hercuton een distributiecentrum van ca. 27.500 m² gerealiseerd voor de Europese tak van een internationale belegger. De nieuwbouw is gesitueerd naast het nieuwe DHL pand, het grootste gasloze (all-electric) sorteercentrum van de Benelux, ook een turn-key realisatie van Hercuton.

Samenwerking

De ontwikkeling “DC Miles Zaltbommel” is in samenwerking met Over Engh Vastgoed BV tot stand gekomen. Jones Lang Lasalle en M² Real Estate zijn namens de belegger bij het project betrokken.

Geheel of gedeeltelijk huren

Het nieuwe, moderne distributiecentrum heeft een oppervlakte van 27.477 m². Het gebouw bestaat uit een bedrijfsruimte, mezzanine en kantoorruimte. Het pand is onder andere geschikt voor e-commerce gerelateerde logistiek met een grote doorloop aan orders. Het gebouw is voorzien van zonnepanelen op het dak en heeft de duurzaamheidsambitie BREEAM-NL “Good”.

Turn-key

Het betreft een turn-key project voor Hercuton die eveneens het ontwerp verzorgde. Het gebouw is opgesplitst in twee delen, voorzien van kantoorruimtes en kan naar wens geheel of gedeeltelijk gehuurd worden. Het volledige vergunningstraject is getoetst door Seconed middels Technical Inspection Services (TIS).

De locatie

Bedrijventerrein de Wildeman in Zaltbommel ligt vlak onder het hart van Nederland, aan de A2, net buiten het centrum van de historische stad Zaltbommel. Het is een duurzaam, veilig en centraal gelegen bedrijventerrein. De Wildeman biedt de aantrekkelijke combinatie van een duurzame structuur in een groene omgeving, uitstekende bereikbaarheid – niet voor niets maakt het deel uit van de Logistieke Hotspot Rivierenland – en een intensieve samenwerking op het gebied van veiligheid tussen de ondernemers die er gevestigd zijn, de gemeente Zaltbommel en ondersteunende diensten als politie en brandweer.

Het distributiecentrum is in maart 2020 turn-key opgeleverd.

Louis van de KlokCommercieel Manager

Ook een project in gedachten?

Benieuwd wat Hercuton voor u kan betekenen? Neem contact op met onze specialist.

06 - 82 09 10 10


In de pers