Distributiecentrum met kantoor JVD, Nieuwkuijk

De gebouwoppervlakte bedraagt 4.804 m2. Hiervan is 3.844 m2 begane grond voorzien en 960 m2 verdiepingsvloer. Onder de verdiepingsvloer zit een laadkuil van 286 m2. De wanden van de distributiehal zijn voorzien van sandwichbeplating. Het kantoor is uitgevoerd in de karakteristieke loft architectuur.
Hercuton b.v. heeft voor JVD een nieuw distributiecentrum gecreëerd
Op het bedrijventerrein Het Hoog in Nieuwkuijk, waar Hercuton b.v. ook gevestigd is, realiseerde Hercuton een distributiehal met kantoor voor JVD.
JVD wilde graag met een aannemer uit de buurt werken. Het feit dat Hercuton op hetzelfde industrieterrein gevestigd is, sprak de opdrachtgever dan ook zeer aan. Daarnaast is de opdrachtgever erg te spreken over de stoere uitstraling van loft

Project specificaties

Soort gebouw Bedrijfspand, Distributiecentrum

Locatie Nieuwkuijk

Oppervlakte 4.804 m²

Status Opgeleverd

Nieuwbouw distributiecentrum

Op ons ‘eigen’ bedrijventerrein Het Hoog in Nieuwkuijk realiseerde Hercuton een distributiehal met kantoor voor JVD.

JVD wilde graag met een aannemer uit de buurt werken. Het feit dat Hercuton op hetzelfde industrieterrein gevestigd is, sprak de opdrachtgever dan ook zeer aan. Daarnaast is de opdrachtgever erg te spreken over de stoere uitstraling van loft. De vele voordelen van prefab beton én de goede prijs gaven de uiteindelijke doorslag bij de keuze voor Hercuton.

Omschrijving

De gebouwoppervlakte bedraagt 4.804 m². Hiervan is 3.844 m² begane grond voorzien en 960 m² verdiepingsvloer. Onder de verdiepingsvloer zit een laadkuil van 286 m². De wanden van de distributiehal zijn voorzien van sandwichbeplating. Het kantoor is uitgevoerd in de karakteristieke loft architectuur.

Het was voor ons het 7e gebouw dat we realiseerden op dit bedrijventerrein. En elk gebouw heeft een eigen unieke uitstraling.

Jack van den BroekCommercieel Manager

Ook een project in gedachten?

Benieuwd wat Hercuton voor u kan betekenen? Neem contact op met onze specialist.

(088) 205 34 00