Kantoor met bedrijfshal Numafa, Heinenoord

Nieuwbouw bedrijfspand Numafa Heinenoord - vooraanzicht
Nieuwbouw bedrijfspand Numafa Heinenoord - vooraanzicht
Nieuwbouw bedrijfspand Numafa Heinenoord - trappenhuis
Nieuwbouw bedrijfspand Numafa Heinenoord - vergaderruimte
Nieuwbouw bedrijfspand Numafa Heinenoord - kantine
Nieuwbouw bedrijfspand Numafa Heinenoord - kantoorruimte
Nieuwbouw bedrijfspand Numafa Heinenoord - vergaderruimte
Nieuwbouw bedrijfspand Numafa Heinenoord - bedrijfsruimte
Nieuwbouw bedrijfspand Numafa Heinenoord - bedrijfsruimte
Nieuwbouw bedrijfspand Numafa Heinenoord - zijaanzicht

Project specificaties

Soort gebouw Bedrijfspand, Kantoor

Locatie Heinenoord

Oppervlakte 3.882 m²

Status Opgeleverd

Nieuwbouw kantoor met bedrijfsruimte

Hercuton heeft op Bedrijvenpark Hoeksche Waard een kantoor met bedrijfshal voor Numafa ontwikkeld en gebouwd. De nieuwbouw heeft een totaaloppervlakte van 3.882 m² en staat op een perceel van 5.500 m². Het ontwerp is afkomstig van Hercuton die het project volledig turnkey heeft opgeleverd.

De nieuwbouw is voorzien van een betonconstructie en betonnen dakplaten. Het kantoor heeft een oppervlakte van 1.032 m², bestaat uit drie bouwlagen en is uitgevoerd in wit natuursteen-granulaat. Opvallend aan het ontwerp is het verticale lijnenspel. Het kantoor bevindt zich op de voorgevel van de rooilijn. De bedrijfshal bevindt zich achter het kantoor, zodat vrachtverkeer op eigen terrein kan laden en lossen. Er zijn 65 parkeerplaatsen aanwezig.

Bedrijvenpark Hoeksche Waard

Bedrijvenpark Hoeksche Waard is een gemengd bedrijventerrein in Heinenoord (gemeente Binnenmaas). Het bedrijvenpark is strategisch gelegen met het oog op Rotterdam en Antwerpen, havens en andere belangrijke bestemmingen.

Over Numafa

Numafa Cleaning & Automation is de wereldwijde marktleider op het gebied van het bouwen van industriële reinigings- en handlingssystemen van meermalige verpakkingen. Numafa ontwikkelt, fabriceert en verkoopt machines voor zowel de food als de non-food industrieën en verleent daarnaast de volledige service. Het hoofdkantoor met 60 medewerkers is gevestigd in Heinenoord van waaruit klanten over heel de wereld worden bediend.