Kantoor met productieruimte Microz, Geleen

Montage uitbreiding productieruimte Microz Geleen door Hercuton
Montage uitbreiding productieruimte Microz Geleen door Hercuton
Montage uitbreiding productieruimte Microz Geleen door Hercuton
1e paal voor uitbreiding Microz in Geleen
Microz contract_Hercuton

Project specificaties

Soort gebouw Bedrijfspand, Productieruimte

Locatie Geleen

Oppervlakte 3.390 m²

Status Opgeleverd

Nieuwbouw kantoor met productieruimte

Hercuton realiseerde voor Microz een kantoor met productieruimte. De opdrachtgever is geen onbekende van ons. We hebben in het verleden namelijk al twee keer eerder gebouwd voor de heer Sikkes van Laboratorium Born B.V.

Ook deze nieuwbouw werd in Geleen gerealiseerd. Vanwege (toekomstige) groei ontstond er behoefte naar nieuwbouw. Met een oppervlakte van 3.390 m² zijn zelfs nog verdere doorgroeimogelijkheden meegerekend.

De opdrachtgever is Laboratorium Born B.V. Het pand is ontworpen door Hercuton en heeft een oppervlakte van 3.390 m². Het pand is volledig uitgevoerd in prefab beton. Hierdoor kan het gebouw makkelijk gecompartimenteerd worden, wat eventuele uitbreiding van een brand beletten. Het duurt dus langer voordat de brand overslaat naar andere delen van het gebouw.

Over Microz

Microz is gespecialiseerd in de ontwikkeling, samenstelling en productie van voedingssupplementen. De basis van deze supplementen wordt gevormd door kruiden, plantenextracten, vitamines, mineralen, spoorelementen, aminozuren en andere substanties die van nature in het menselijk lichaam voorkomen.

Ron DrijverCommercieel Manager

Ook een project in gedachten?

Benieuwd wat Hercuton voor u kan betekenen? Neem contact op met onze specialist.

(088) 205 34 00