Kantoor met showroom en bedrijfsruimte Van den Hoogen, Bunschoten

Kantoor met showroom en bedrijfsruimte Van den Hoogen
De nieuwbouw van Van den Hoogen staat op Industrieterrein Haarbrug in Bunschoten. Op dit industrieterrein staan al meerdere door Hercuton gerealiseerde gebouwen.
ij de keuze voor Hercuton speelden een aantal zaken een rol. Allereerst het accumulerend vermogen van beton. Hierdoor ontstaat een stabiel en prettig werkklimaat met minder temperatuurschommelingen. Daarnaast speelt de bouwsnelheid een rol. Doordat Hercuton bouwt in prefab beton, wordt snel en nagenoeg weersonafhankelijk gebouwd.
Van den Hoogen is een allround technisch dienstverlener en leverancier op het gebied van elektrotechnische installaties.

Project specificaties

Soort gebouw Bedrijfspand

Locatie Bunschoten

Oppervlakte 1.536 m²

Status Opgeleverd

Nieuwbouw showroom en bedrijfsruimte

De nieuwbouw van Van den Hoogen staat op Industrieterrein Haarbrug in Bunschoten. Op dit industrieterrein staan al meerdere door Hercuton gerealiseerde gebouwen.

Van den Hoogen is een allround technisch dienstverlener en leverancier op het gebied van elektrotechnische installaties. Bij de keuze voor Hercuton speelden een aantal zaken een rol. Allereerst het accumulerend vermogen van beton. Hierdoor ontstaat een stabiel en prettig werkklimaat met minder temperatuurschommelingen. Daarnaast speelt de bouwsnelheid een rol. Doordat Hercuton bouwt in prefab beton, wordt snel en nagenoeg weersonafhankelijk gebouwd.

De gebouwoppervlakte bedraagt 1.536 m². Het geheel is uitgevoerd in glad beton met een antraciet pigment toevoeging. Het kantoor heeft een semi-loft uitstraling. Ontwerp: Demix Architectuur i.s.m. Hercuton. Bouwbegelieding: J.G.K. Projecten Bunschoten.

Louis van de KlokCommercieel Manager

Ook een project in gedachten?

Benieuwd wat Hercuton voor u kan betekenen? Neem contact op met onze specialist.

06 - 82 09 10 10