Servicecentrum Interzorg, Assen

MartijnScholtens_Interzorg_Assen_web-08008
MartijnScholtens_Interzorg_Assen_web-08118
MartijnScholtens_Interzorg_Assen_web-08116
MartijnScholtens_Interzorg_Assen_web-08107
MartijnScholtens_Interzorg_Assen_web-08101
MartijnScholtens_Interzorg_Assen_web-08085
MartijnScholtens_Interzorg_Assen_web-08075
MartijnScholtens_Interzorg_Assen_web-08055
MartijnScholtens_Interzorg_Assen_web-08138
MartijnScholtens_Interzorg_Assen_web-08079
MartijnScholtens_Interzorg_Assen_web-08064

Project specificaties

Soort gebouw Bedrijfspand, Kantoor

Locatie Assen

Oppervlakte 3.695 m²

Status Opgeleverd

Turn-key nieuwbouw bedrijfsruimte met kantoor

Hercuton heeft in opdracht van ontwikkelaar DuurzaamWonen het nieuwe Servicecentrum voor Interzorg gerealiseerd. Interzorg huurt het pand op het Messchenveld in Assen en organiseert vanuit deze plek onderscheidende facilitaire diensten.

Het nieuwe Servicecentrum zorgt ervoor dat alle negen woonlocaties alleen voor wonen en zorg worden ingericht. De facilitaire en niet-zorg gerelateerde diensten zoals wasgoed, eten en drinken en logistiek worden verplaatst onder één dak. Zorgmedewerkers krijgen zo meer tijd voor de zorg. Interzorg vergroot hiermee het welzijn van haar cliënten.

Turn-key

DuurzaamWonen vond in Hercuton de innovatieve full-service bouwer om de samenwerking mee aan te gaan. Het nieuwe Servicecentrum heeft een bouwoppervlakte van 3.695 m². De nieuwbouw bestaat uit een bedrijfsruimte met kantoor, een laad- en loskuil en ook het buitenterrein is door Hercuton volledig turn-key gerealiseerd. Vanaf de eerste schets tot en met de sleutelklare oplevering is Hercuton betrokken. De nieuwbouw past binnen de visie van DuurzaamWonen om duurzaam vastgoed te ontwikkelen en voldoet volledig aan de duurzaamheidswensen van Interzorg.

Beton, staal en hout

Het pand is een mooie combinatie van beton, staal en hout. De gevel is deels uitgevoerd in baksteen en zorgt met accenten in hout voor een warme en stijlvolle uitstraling. Hercuton heeft in de loop der jaren bewezen een betrouwbare en specialistische partij te zijn voor dit soort hybride projecten. Zij zijn sinds het voortraject nauw betrokken bij deze nieuwbouw.

Betrokken partijen en planning

Het ontwerp is afkomstig van Hercuton. DuurzaamWonen verzorgde de projectontwikkeling en bouwbegeleiding.

Over DuurzaamWonen

DuurzaamWonen is een integrale duurzame projectontwikkelaar die volledig ontzorgt bij zowel projectmatige nieuwbouw als particuliere woningen. De feitelijke realisatie van de bouw brengen zij onder bij vooraf geselecteerde duurzame bouwbedrijven. De begeleiding doen zij 100% zelf.

Over Interzorg

Interzorg biedt verschillende vormen van zorg, behandeling, service en wonen. Thuis met Wijkzorg, of op één van de negen locaties in Noord- en Midden-Drenthe: Anholt, De Driemaster, Hendrik Kok, De Hoprank, De Hullen, Kornoeljehof, Nieuw Graswijk, De Slingeborgh en De Wijde Blik. De zorgcentra staan middenin de Drentse samenleving, de deuren staan altijd open voor iedereen.

Louis van de KlokCommercieel Manager

Ook een project in gedachten?

Benieuwd wat Hercuton voor u kan betekenen? Neem contact op met onze specialist.

06 - 82 09 10 10