Status: 
Referentie
Oppervlakte: 
3.882 m2
Projectinformatie: 

Woensdag 16 maart 2016 hebben Ron Drijver en Paul Ticheler namens Hercuton en Gert-Jan Metselaar namens Bedrijvenpark Hoeksche Waard het grondcontract ondertekend voor een kavel van 5.500 m2. Hercuton gaat op deze kavel een kantoor met bedrijfshal ontwikkelen voor Numafa. Ook het verhuurcontract tussen Hercuton en Numafa is woensdag getekend.

‘Wij zijn blij met de ontwikkeling van dit nieuwe pand voor Numafa. Het nieuwe pand past uitstekend binnen het bestemmingsplan en de Hoeksche Waard behoudt hiermee een internationaal opererend bedrijf.‘, aldus André Borgdorff (president-commissaris Bedrijvenpark Hoeksche Waard). ‘Het Bedrijvenpark is een nieuw en modern terrein, dat ons de ruimte biedt om ons pand te ontwikkelen. Wij kijken er naar uit om hiervandaan onze organisatie verder uit te breiden.’, aldus Hans Andeweg (Managing Director Numafa)

Het bedrijfspand
Hercuton ontwikkelt en bouwt op Bedrijvenpark Hoeksche Waard een kantoor met bedrijfshal voor Numafa. De nieuwbouw heeft een totaaloppervlakte van 3.882 m2 en wordt gerealiseerd op een perceel van 5.500 m2. Het ontwerp is afkomstig van Hercuton, die het project volledig turnkey zal opleveren. De nieuwbouw is voorzien van een betonconstructie en betonnen dakplaten. Het kantoor heeft een oppervlakte van 1.032 m2, bestaat uit drie bouwlagen en wordt uitgevoerd in wit natuursteen-granulaat. Opvallend aan het ontwerp is het verticale lijnenspel. Het kantoor bevindt zich op de voorgevel van de rooilijn. De bedrijfshal bevindt zich achter het kantoor, zodat vrachtverkeer op eigen terrein kan laden en lossen. Er zijn tevens 65 parkeerplaatsen voor bezoekers en personeel.

Hercuton heeft in de loop der jaren bewezen een betrouwbare en specialistische partij te zijn die opdrachtgevers volledig ontzorgt.  Haar conceptmatige turnkey werkwijze leent zich uitstekend voor de realisatie van de nieuwbouw voor Numafa.

Bedrijvenpark Hoeksche Waard
Bedrijvenpark Hoeksche Waard is een gemengd bedrijventerrein in Heinenoord (gemeente Binnenmaas). Het bedrijvenpark is strategisch gelegen met het oog op Rotterdam en Antwerpen, havens en andere belangrijke bestemmingen. Er wordt 20 hectare grond uitgegeven. Zowel kleine als grote kavels zijn op het bedrijvenpark mogelijk, de omvang van de kavel bepaalt de ondernemer zelf. Het bedrijvenpark is ideaal geschikt voor ondernemers in de sectoren transport, logistieke dienstverlening, groothandel, productie en techniek. Meer informatie vindt u op
www.bedrijvenparkhw.nl.

Numafa
Numafa Cleaning & Automation is de wereldwijde marktleider op het gebied van het bouwen van industriële reinigings- en handlingssystemen van meermalige verpakkingen. Numafa ontwikkelt, fabriceert en verkoopt machines voor zowel de food als de non-food industrieën en verleent daarnaast de volledige service. Het hoofdkantoor met 60 medewerkers is gevestigd in Heinenoord van waaruit klanten over heel de wereld worden bediend. Meer informatie vindt u op www.numafa.com.

WCA-group
Numafa Cleaning & Automation en Van Rennes Industrial Automation zijn na jarenlange samenwerking samengevoegd onder de Worldwide Cleaning & Automation (WCA) Group. Door deze twee partijen onder één dak te integreren, zijn zij in staat om gezamenlijk ontwikkelingen door te voeren en zo efficiënt als mogelijk samen te werken. De WCA Group dient hierbij als paraplumerk om de klanten onder één overkoepelende organisatie van diverse totaaloplossingen op reinigings- en logistiek gebied te voorzien en hierbij tevens een zo snel als mogelijke service aan te kunnen bieden.

Van Rennes
Van Rennes Industrial Automation is sterk op het gebied van automatisering van productieprocessen en verzorgt de complete machinebesturingen, datamonitoring en management  informatiesystemen voor de wereldwijd opererende machinebouwer.

Bekijk alle afbeeldingen