Status: 
Referentie
Oppervlakte: 
2.506 m2
Projectinformatie: 

De turn-key realisatie van een kantoor met opslagruimte in Vlaardingen.

World Bearing Trade - een bedrijf dat zich richt op de handel van lagers - heeft Hercuton een Design & Build opdracht verstrekt voor de nieuwbouw van hun nieuwe onderkomen. Na het bezoeken van een aantal referentieprojecten was de voorkeur voor prefab beton snel duidelijk. Zij ervaren met name het accumulerend vermogen van beton (klimaatbeheersing) én het feit dat beton inbraakwerend en onderhoudsarm is als een groot voordeel.

De keuze voor Hercuton is tweeledig. Enerzijds vanwege onze concurrerende prijs, anderzijds vanwege onze ontzorgende rol in het gehele traject. Doordat wij een Design & Build organisatie zijn, kunnen wij het volledige traject vanaf eerste schets tot en met sleutelklare oplevering en nazorg in eigen beheer verzorgen. Handig, want hierdoor kan WBT met al zijn vragen, wensen en eisen bij een partij terecht.

Omschrijving
Het gebouwoppervlakte bedraagt 2.506 m2 en het geheel is uitgevoerd in de kleur Labrador met glad beton. Het gebouw is ontworpen én sleutelklaar opgeleverd door Hercuton.

Bekijk alle afbeeldingen