Opslag- en distributiehal Inter-Sprint (Fase 3-4), Moerdijk

Inter-SprintIV -010TBF
Inter-SprintIV -019TBF
Inter-SprintIV -016TBF
Inter-SprintIV -011TBF
Inter-SprintIV -012TBF
Inter-SprintIV -015TBF
Inter-SprintIV -014TBF
Inter-SprintIV -018TBF

Project specificaties

Soort gebouw Bedrijfspand, Distributiecentrum

Locatie Moerdijk

Oppervlakte 12.183 m²

Status Opgeleverd

Nieuwbouw opslaghal met kantoor en parkeergarage

InterSprint Fase 3 + 4 is het 8e bedrijfspand dat we voor deze opdrachtgever mochten realiseren. Het is gelegen naast een van de bestaande bedrijfshallen in Moerdijk. We hebben veel opdrachtgevers waarvoor we vaker mogen bouwen, maar acht keer is toch wel bijzonder. Een samenwerking om trots op te zijn!

De teller staat inmiddels op meer dan 1.350.000 m². Deze nieuwste opslag- en distributiehal voor autobanden met kantoor en parkeergarage heeft een oppervlakte van 12.183 m². Het betreft een betonnen gebouw waarbij zowel de constructie van de bedrijfshal als het kantoor en de parkeergarage in beton worden gebouwd. Het volledige pand is voorzien van een sprinklerinstallatie. Hercuton verzorgde de bouw en coördineerde de installaties.

Over Inter-Sprint

Inter-Sprint Banden B.V. is Europa’s grootste im- en exportbedrijf van auto- en truckbanden. Zij bieden de grootste en meest complete bandenvoorraad van Europa bestaande uit alle A-merken, ‘Exclusive brands’ en ‘Private labels’. Meer weten? Ga dan naar de website van Inter-Sprint BV.

Ron DrijverCommercieel Manager

Ook een project in gedachten?

Benieuwd wat Hercuton voor u kan betekenen? Neem contact op met onze specialist.

(088) 205 34 00


Klant aan het woord

Inter-Sprint

Onze samenwerking loopt als een geoliede machine. Wij benoemen onze wensen en ideeën, vervolgens brainstormen we samen – tot op logistiek niveau -hoe we de beschikbare ruimte zo optimaal mogelijk kunnen benutten en dit vertaalt Hercuton naar een voorlopig ontwerp. Ik ben blij met de werkwijze van Hercuton. Doordat zij hun projecten tot in detail voorbereiden komen wij niet voor verrassingen te staan....

Lees verder

Piet van BelleVerantwoordelijk voor locatie en logistiek