Opslag- en distributiehal Inter-Sprint Zeehavenweg, Moerdijk

Zeehavenweg-010TBF
Zeehavenweg-015TBF
Zeehavenweg-014TBF
Inter-Sprint Zeehavenweg
Zeehavenweg-011TBF
Nieuwbouw opslag- en distributiehal Inter-Sprint Zeehavenweg Moerdijk

Project specificaties

Soort gebouw Bedrijfspand, Distributiecentrum

Locatie Moerdijk

Oppervlakte 23.000 m²

Status Opgeleverd

Turn-key nieuwbouw distributiehal

Vertrouwen. Wederzijds respect. Ambitie. Toegevoegde waarde. Partnership…….. Slechts enkele woorden die van toepassing zijn op de samenwerking met onze opdrachtgevers voor, tijdens en na de bouw. Dit geldt zeker voor Inter-Sprint BV. Dit project is namelijk het 7e bedrijfspand dat we voor Inter-Sprint hebben gerealiseerd.

Deze nieuwste opdracht betreft een opslag- en distributiehal voor autobanden in Moerdijk. Hiermee komt het totaal aantal vierkante meters wat we voor Inter-Sprint hebben gebouwd op 125.000. En dat is iets om trots op te zijn. Voor beide partijen!

De nieuwbouw

Het nieuwe bedrijfspand is ontworpen door VDM Architecten uit Schiedam die ook de bouwbegeleiding verzorgde. Het gebouw bestaat uit twee units en is volledig geïsoleerd waardoor het multifunctioneel inzetbaar is. De gebouwoppervlakte bedraagt bijna 23.000 m² en het pand is voorzien van sprinklers. Hercuton  heeft ook een nieuwe opstelplaats voor de sprinklertanks gebouwd. Deze is dusdanig gesitueerd dat hiermee bij calamiteiten meerdere gebouwen geblust kunnen worden. De opslag- en distributiehal is uitgevoerd in de kleuren Schwarz Weiss en Labrador (antraciet).

Over Inter-Sprint

Inter-Sprint Banden B.V. is Europa’s grootste im- en exportbedrijf van auto- en truckbanden. Zij bieden de grootste en meest complete bandenvoorraad van Europa bestaande uit alle A-merken, ‘Exclusive brands’ en ‘Private labels’.

Ron DrijverCommercieel Manager

Ook een project in gedachten?

Benieuwd wat Hercuton voor u kan betekenen? Neem contact op met onze specialist.

(088) 205 34 00


In de pers

Klant aan het woord

Inter-Sprint

Onze samenwerking loopt als een geoliede machine. Wij benoemen onze wensen en ideeën, vervolgens brainstormen we samen – tot op logistiek niveau -hoe we de beschikbare ruimte zo optimaal mogelijk kunnen benutten en dit vertaalt Hercuton naar een voorlopig ontwerp. Ik ben blij met de werkwijze van Hercuton. Doordat zij hun projecten tot in detail voorbereiden komen wij niet voor verrassingen te staan....

Lees verder

Piet van BelleVerantwoordelijk voor locatie en logistiek