Opslagruimte met kantoor De Sprint, Rotterdam

De Sprint Rotterdam
Nieuwbouw opslagruimte met kantoor De Sprint gerealiseerd door Hercuton b.v.
De Sprint Rotterdam
De Sprint Rotterdam
De Sprint Rotterdam
De Sprint Rotterdam

Project specificaties

Soort gebouw Bedrijfspand, Kantoor, Opslag gevaarlijke stoffen

Locatie Rotterdam

Oppervlakte 3.102 m²

Status Opgeleverd

Nieuwbouw opslagruimte met kantoor

Voor De Sprint hebben we een bedrijfsruimte gerealiseerd voor de opslag van banden. De opdrachtgever van dit project is geen onbekende van Hercuton. Wij realiseerden ook diverse opslaghallen voor banden en een garage met wasstraat van 956 m². Zij weten dan ook uit eigen ervaring wat de vele voordelen van prefab beton zijn. Zo zijn ze erg te spreken over de uitstraling, brandwerende eigenschappen, bouwsnelheid en duurzaamheid.

Ook bij dit project was onze 4D planningsmethodiek belangrijker dan ooit. Er was namelijk weinig ruimte buiten de bouwlocatie om, oftewel “bouwen op een postzegel”. Voor onze buitendienstmedewerkers is het een uitdagende logistieke klus om ervoor te zorgen dat alle materialen op de minuut nauwkeurig geleverd worden, zodat de omgeving hier geen hinder van heeft.

De opdrachtgever van dit project is Inter-Sprint BV. Erik Mathot was de bouwbegeleider. De gebouwoppervlakte van dit bandencentrum bedraagt 3.102 m². Het geheel is uitgevoerd in de kleuren Labrador (antraciet) en grijs.

Ron DrijverCommercieel Manager

Ook een project in gedachten?

Benieuwd wat Hercuton voor u kan betekenen? Neem contact op met onze specialist.

(088) 205 34 00


Klant aan het woord

Inter-Sprint

Onze samenwerking loopt als een geoliede machine. Wij benoemen onze wensen en ideeën, vervolgens brainstormen we samen – tot op logistiek niveau -hoe we de beschikbare ruimte zo optimaal mogelijk kunnen benutten en dit vertaalt Hercuton naar een voorlopig ontwerp. Ik ben blij met de werkwijze van Hercuton. Doordat zij hun projecten tot in detail voorbereiden komen wij niet voor verrassingen te staan....

Lees verder

Piet van BelleVerantwoordelijk voor locatie en logistiek