Kantoor met bedrijfshal Oneway Bike Industry, Capelle aan de IJssel

CUBE
CUBE
CUBE
Nieuwbouw Cube Bikes Rotterdam
Nieuwbouw Cube Bikes
Image 03
Image 02
Image 01
Image 19
Image 18
Image 17
Image 16
Image 15
Image 14
Image 13
Image 11
Image 07
Image 06
Image 04

Project specificaties

Soort gebouw Bedrijfspand, Kantoor

Locatie Capelle aan den IJssel

Oppervlakte 13.000 m²

Status In uitvoering

Aan de Christa Ehrlichhof in Capelle aan den IJssel bouwt Hercuton het nieuwe kantoor met bedrijfshal voor Oneway Bike Industry en Oneway Distribution. Door de sterke groei van Oneway is er bij het bedrijf behoefte aan een groter kantoorpand en magazijn met voldoende groeimogelijkheden. Hercuton realiseert de nieuwbouw turn-key inclusief de afbouw, installaties en terreininrichting.

Ontwerp

Het kantoor bestaat uit een combinatie van betonnen kolommen met gelamineerd houten liggers en dakplaten. De bedrijfshal krijgt een constructie van beton met houten spanten. Deze wordt afgewerkt met een betonnen plint met daarboven sandwichpanelen en stalen dakplaten. Daarmee is de nieuwbouw een toonbeeld van hybride bouw.

Het gebouw beslaat in totaal bijna 13.000 m² en is verdeeld over 1.963 m² kantoorruimte, 8.104 m² bedrijfsruimte en een mezzanine van 2.930 m² en 855 m² overige ruimtes.

Planning

In januari 2021 is de eerste paal geslagen. Na de fundering wordt eerst gestart met de montage van het kantoor en vervolgens de hal. De oplevering staat voor oktober 2021 gepland.

Over Oneway

Oneway Bike Industry is sinds 2001 exclusief distributeur van CUBE fietsen, onderdelen, kleding en accessoires in Nederland, Verenigd Koninkrijk en Ierland. Het Duitse fietsenmerk wordt verkocht in meer dan 2.000 gespecialiseerde fietsenwinkels in Europa en is marktleider in Duitsland en Nederland in het medium en high-end road bike en mountainbike segment.

Oneway Distribution is het zusterbedrijf van Oneway Bike Industry en distributeur van diverse topmerken op het gebied van fietsaccessoires en onderdelen, zoals Lezyne, SQlab, Ere Research, Fulcrum en Selle Italia.

Ron DrijverCommercieel Manager

Ook een project in gedachten?

Benieuwd wat Hercuton voor u kan betekenen? Neem contact op met onze specialist.

(088) 205 34 00


    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.