Turnkey bedrijfshal en kantoren voor Avedko Dordrecht

Art Impression 12639 Avedko Dordrecht
12639 Avedko Yammer 1 d.d. 01-09-22
12639 Avedko Yammer 2 d.d. 01-09-22

Project specificaties

Soort gebouw Bedrijfspand, Kantoor, Productieruimte

Locatie Dordrecht

Oppervlakte 8.075 m²

Status In uitvoering

Nieuwbouw voor Avedko in Dordrecht

In de zomer van 2023 realiseren we voor Avedko een volledig nieuwe bedrijfshal met productieruimten en kantoren. Het wordt een mooie mix van vierkante meters met verschillende doeleinden, waarbij ook het buitenterrein wordt aangepakt.
Het wordt een hybride pand waarbij gebruik wordt gemaakt van diverse materialen. Betonnen kolommen, houten spanten en deels stalen en deels betonnen gevels zorgen straks voor een mooi aanzicht.

Integratie productieproces

De integratie van het productieproces binnen het gebouw was essentieel. De plannen voor het nieuwe pand zijn dan ook ontworpen om faciliterend te zijn aan het productieproces van Avedko.

Planning

Inmiddels is gestart met het grondwerk. Na de bouwvak volgt de fundering, waarna het project volgens planning half 2023 wordt opgeleverd.

Over Avedko

Avedko is marktleider in RVS behuizingen, wat betekent dat kostbare telemetriebesturingen en energienetwerken in de openbare ruimte optimaal zijn beschermd tegen storende invloeden van buitenaf. Avedko is een familiebedrijf gevestigd in Dordrecht, met een historie die teruggaat tot 1921.

Ron DrijverCommercieel Manager

Ook een project in gedachten?

Benieuwd wat Hercuton voor u kan betekenen? Neem contact op met onze specialist.

(088) 205 34 00