Opslag- en distributiehal Repa Transportbanden, Alkmaar

Repa-15_HR
Repa-16_HR
Repa-17_HR
Repa-12_HR
Repa-11_HR
Repa-8_HR
Repa-9_HR
Repa-6_HR
Repa-10_HR
Repa_HR
Repa-2_MR
Repa-4_HR
Repa-5_HR
Repa-3_HR
Repa-14_HR
Sleuteloverdracht Repa
Contract getekend voor de nieuwbouw van REPA Transportbanden Alkmaar

Project specificaties

Soort gebouw Bedrijfspand, Distributiecentrum

Locatie Alkmaar

Oppervlakte 10.685 m²

Status Opgeleverd

Turnkey nieuwbouw opslag- en distributiehal

Breyaen Beheer B.V. heeft Hercuton opdracht verstrekt om een opslag- en distributiehal met kantoor voor Repa Transportbanden in Alkmaar te realiseren. De nieuwbouw is turn-key door Hercuton opgeleverd, inclusief het buitenterrein.

Accumulerend vermogen

De heer Breyaen is zeer te spreken over prefab beton. De degelijkheid, brandwerendheid en het accumulerend vermogen waren de belangrijkste redenen om voor beton te kiezen. Hierdoor blijft een bedrijfspand in de zomermaanden heerlijk koel en is het in de wintermaanden eenvoudig op temperatuur te houden. Dit leidt tot een stabiel en prettig werkklimaat met weinig temperatuurschommelingen. Daarnaast verbruiken installaties minder energie.

Vertrouwen

De Heer Breyaen heeft in zijn keuze voor Hercuton veel gesproken met Frans Morskate, CEO Donghua. De heer Morskate is een echte ambassadeur van Hercuton, waar wij recent een nieuwe bedrijfshal met kantoor volledig turn-key voor realiseerden. De positieve ervaringen van Frans en de nieuwbouw van Donghua als mooie referentie zorgden er onder andere voor dat de opdrachtgever met vertrouwen de samenwerking met Hercuton aanging.

Omschrijving

De bedrijfshal heeft een oppervlakte van 10.685 m² en 390 m² laadloskuil. Het kantoor heeft een oppervlakte van 895 m² in twee bouwlagen en de kaveloppervlakte is maar liefst 19.507 m². Het betreft een betonnen gebouw waarbij zowel de constructie van de bedrijfshal als het kantoor in beton worden gebouwd. Het ontwerp is van Hercuton. Bouwbegeleider is Dennis Krom van dk3 Bouwmanagement. Het gebouw is in 2020 opgeleverd.

Over REPA Transportbanden

REPA levert sinds 1993 transportbanden voor alle industrieën. Ook de fabricage van diverse rollen is een onderdeel van de werkzaamheden.

Jack van den BroekCommercieel Manager

Ook een project in gedachten?

Benieuwd wat Hercuton voor u kan betekenen? Neem contact op met onze specialist.

(088) 205 34 00


Klant aan het woord

Repa Transportbanden

Een jaar of twintig geleden bouwde ik mijn eerste bedrijfspand, in staal destijds. Met ons huidige pand wilde ik graag in beton bouwen. Dat voelt voor mij degelijker, het gaat langer mee. Ik ben toen gaan kijken bij Donghua. Dat bedrijf zit hier vlakbij op hetzelfde bedrijventerrein en had door Hercuton een betonnen bedrijfspand laten bouwen. Ze waren daar zeer tevreden over en zo ben ik in contact gekomen ...

Lees verder

Raymond BreyaenDirecteur/Eigenaar