Winkelcentrum De Voorwaarts, Apeldoorn

De Voorwaarts Apeldoorn
De Voorwaarts Apeldoorn
De Voorwaarts Apeldoorn
De Voorwaarts Apeldoorn

Project specificaties

Soort gebouw Bedrijfspand, Sport- en recreatieruimte

Locatie Apeldoorn

Oppervlakte 22.052 m²

Status Opgeleverd

Nieuwbouw winkelcentrum turn-key

Hercuton heeft in Apeldoorn de eerste fase van winkelcentrum “De Voorwaarts” turn-key gerealiseerd. Hier zijn voornamelijk grootschalige winkels en horeca gehuisvest. De gebouwoppervlakte bedraagt ruim 22.000 m², verdeeld over 2 lagen. De ontwikkeling was in handen van commercieel vastgoedontwikkelaar AM Real Estate Development uit Utrecht.

Ketenintegratie

De opdracht is tot stand gekomen via een bouwteamovereenkomst. Hierbij brengen alle betrokken partijen al in een vroeg stadium van de bouw hun specifieke kennis en ervaring in. Het bouwteam bestond onder meer uit AM Real Estate Development (opdrachtgever), FaulknerBrowns (architect) en Hercuton (hoofdaannemer). Deze voorwaartse ketenintegratie heeft tot een optimaal, functioneel en duurzaam ontwerp geleid.

De Voorwaarts

Het nieuwe winkelcentrum is zowel fysiek als architectonisch verbonden aan het bestaande Omnisportcentrum Apeldoorn (25.000 m² sportvoorzieningen) dat eveneens aan de Voorwaarts ligt. Een groot en licht atrium in het nieuwe winkelcentrum ontsluit alle winkels uit de eerste fase. Het parkeerterrein biedt gratis parkeerruimte aan ruim 2.000 personenauto’s. Huurders van het nieuwe winkelcentrum zijn onder meer MediaMarkt, BurgerKing, Fit for Free, Toychamp en de Wereldkeuken.

Prefab beton

AM Real Estate Development heeft bewust gekozen voor prefab beton. Beton staat namelijk voor degelijk en duurzaam, is uitermate brandwerend, inbraakveilig en waardevast. Daarnaast kenmerken betonnen gebouwen zich door hun accumulerend vermogen. Dit geeft een prettig werkklimaat, omdat er minder temperatuurschommelingen zijn. Een gebouw is in de zomermaanden heerlijk koel en in de wintermaanden eenvoudig op temperatuur te houden. Installaties verbruiken hierdoor minder energie.

Meer informatie

www.devoorwaartsapeldoorn.nl

Jack van den BroekCommercieel Manager

Ook een project in gedachten?

Benieuwd wat Hercuton voor u kan betekenen? Neem contact op met onze specialist.

(088) 205 34 00