Referenties

DC Fazantweg Moerdijk

We waren al vrij ver in het voortraject toen Hercuton in beeld kwam. Ik had al een aantal offertes liggen, dus als ze nog mee wilden doen was er haast geboden. Dat bleek geen probleem. Sterker nog, uiteindelijk bleven er van de zes partijen twee over van wie Hercuton er één was. De aanbieding van Hercuton was echt onderscheidend. Niet alleen de prijsvorming was doorslaggevend, maar ook de volledigheid en toelichting. Het was een goed onderbouwd voorstel. 

Ook tijdens de realisatiefase bleek Hercuton een onderscheidende bouwer. We startten in maart op het moment dat de eerste lockdown inging. Niemand wist nog precies wat ons te wachten stond en de angst voor vertraging zat er toch wel in. Zeker omdat we al een huurder hadden per 1 november. Het staal dat uit Italië moest komen zorgde voor de grootste onzekerheid, maar Hercuton loste dit efficiënt op door het via Portugal te laten leveren. Uiteindelijk bleek de vertraging marginaal en is er volgens planning opgeleverd. 

We zijn zeer tevreden over de samenwerking. De communicatie met het team op de bouw verliep altijd prettig. Dankzij deze goede ervaringen hebben we voor de bouw van ons volgende project in Moerdijk, aan de Graanweg, ook voor Hercuton gekozen. De bouw is inmiddels gestart en ik heb er het volste vertrouwen in dat dit net zo’n succes wordt als het eerste project.

Jeroen JongkindDirecteur Accres Real Estate

Airforce b.v.

De bouw ging ongelofelijk snel. Hercuton is in oktober begonnen met de betonnen fundering. Half december stonden de eerste palen en eind januari stond bijna het gehele gebouw.

We zijn uiterst tevreden over het gehele project. We hebben met elkaar de inrichting gekozen en de details uitgewerkt. En daarin hebben we alle medewerking van Hercuton gekregen. Ook nu nog. Als er iets is, dan zijn ze te allen tijde bereid om de kleine dingetjes nog op te pakken.

Dennis van den HornEigenaar

W.K. Heyl jr. B.V.

We hebben geweldige werkplekken waarin de medewerkers optimaal kunnen werken. Terugkijkend op het hele proces kunnen we nu zeker zeggen dat we er trots op zijn hoe het gelopen is.

Als we nog een keer zouden bouwen, zullen wij zeker Hercuton als eerste bellen.

Koen HeijlDirecteur

Celieplant / Bouquetnet B.V.

Duurzaamheid, maatschappelijk verantwoord ondernemen, onderscheid in de branche en cradle to cradle zijn belangrijke waarden voor mij. Ik ben geen vastgoedontwikkelaar. Hercuton heeft 100% maatwerk geleverd, perfect gedaan.

Bij binnenkomst proef je de sfeer: robuust, duurzaam, industrieel en persoonlijk. We zijn enorm blij met het pand.

John CelieDirecteur en eigenaar

Donghua International BV

“Het management team van Donghua is van mening dat de uitvoering en indeling optimaal is. Ook de hoeveelheid licht in het gebouw geeft een optimale werksfeer en output.”

“Na bijna een jaar gebruik van het nieuwe pand hebben we een gefactureerde omzet gerealiseerd die substantieel hoger ligt dan voorheen met dezelfde hoeveelheid mensen. Met name door de intensieve en prettige samenwerking met de uitvoerder van Hercuton tijdens de bouw is het pand uiterst efficiënt ingedeeld en afgewerkt.

Frans MorskateCEO Donghua International BV

Hitachi Vantara

Hitachi hecht aan haar verantwoordelijkheid om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Daar hoort een energie-efficiënt gebouw bij. Wij zijn ervan overtuigd dat bouwen met beton daarvoor de beste optie is. Daarnaast hechten wij aan een nauwe en intensieve samenwerking met onze partners. Vanaf het eerste contact tot en met de dag van vandaag verliep de samenwerking uitstekend. Daardoor zijn voor alle uitdagingen aantrekkelijke oplossingen gevonden voor alle partijen.

Het eindresultaat is prachtig geworden. In een woord: wow! Het is een efficiënt distributiecentrum, met een zeer bijzondere uitstraling, milieuverantwoord en een fijne plek om te werken. En dat voor alle stakeholders: een efficiënt gebouw voor aandeelhouders, goed voor het milieu dus goed voor de maatschappij en prettig om in te werken voor de medewerkers.

Frans van RijnExecutive Vice President Global Supply Chain

Alcoa | Kawneer

Het vooroordeel dat aannemers en uitvoerders niet flexibel zijn, klopt absoluut niet. De samenwerking liep hartstikke goed en Hercuton ontzorgde als geen ander.

Er was weinig tijd, dus was het een geruststelling dat ik op zo’n ervaren bouwer kon leunen. Dat de krappe deadline kon worden gehaald, was vooral te danken aan de toepassing van Hercutons efficiënte prefab¬betonsysteem. Kolommen van staal zijn weliswaar slanker dan beton. Maar een robuuste degelijke constructie van beton wint het dan toch. Ook de afwerking lieten we met een gerust hart over aan Hercuton.

Lars van den BergProjectleider

Hikvision Europe BV

Wij zijn geen expert als het gaat om bouwen, dus we zochten een partij die meedenkt in oplossingen.

De samenwerking met Hercuton is van meet af aan goed verlopen. Hun conceptmatige aanpak in combinatie met het product prefab beton bleek voor ons de juiste match. Ze kwamen al snel met een goed ontwerp en ook in de tender kwam hun aanbieding als beste naar voren.

We hebben gedurende het gehele traject intensief met elkaar samengewerkt. Hercuton dacht met ons mee en gaf adviezen om tot het beste eindresultaat te komen. Ondanks het feit dat we soms verschillende belangen hadden, zijn we altijd in staat geweest elkaar te vinden in de beste oplossing.

Ik kijk met een goed gevoel terug op het ontwikkel- en bouwproces. De prettige sfeer en soepele voortgang van het project zijn grotendeels te danken aan de flexibiliteit en het onderlinge vertrouwen van alle betrokkenen.

Mark BeumerVice President Operations

Steengoed BV

Ik heb de samenwerking met Hercuton als zeer prettig ervaren. Transparantie en vertrouwen voerden gedurende het hele traject de boventoon. Door open met elkaar te communiceren, kregen we veel beter inzicht in elkaars risicoprofiel en ontstond wederzijds begrip bij het vinden van de beste oplossing.

Hercuton onderscheidt zich absoluut op het gebied van transparantie. Vanaf het eerste contact hebben zij alle informatie open met ons gedeeld. Zo werkten ze bijvoorbeeld met een open begroting. Erg prettig én bijzonder. Dit zie ik namelijk niet vaak in de bouwwereld.

Door onze transparante manier van samenwerken werden eventuele knelpunten al in een vroegtijdig stadium geconstateerd. Verbeterpunten werden snel en in onderling overleg doorgevoerd waarbij onze wensen als klant continu centraal stonden. Hierdoor is het eindresultaat uiteindelijk nog beter geworden.

Ton van OostenEigenaar

Inter-Sprint

Onze samenwerking loopt als een geoliede machine. Wij benoemen onze wensen en ideeën, vervolgens brainstormen we samen – tot op logistiek niveau -hoe we de beschikbare ruimte zo optimaal mogelijk kunnen benutten en dit vertaalt Hercuton naar een voorlopig ontwerp.

Ik ben blij met de werkwijze van Hercuton. Doordat zij hun projecten tot in detail voorbereiden komen wij niet voor verrassingen te staan. Hierdoor voldoen de panden keer op keer aan ons verwachtingspatroon. Ze zijn slim van opzet, duurzaam en worden conform planning en budget opgeleverd.

Piet van BelleVerantwoordelijk voor locatie en logistiek

L&M Rijnsburg B.V.

Via een relatie zijn wij in contact gekomen met Hercuton en er was eigenlijk meteen een klik. De kennis en ervaring en het meedenken over onze wensen was voor ons heel belangrijk. Daarnaast is het ideaal dat Hercuton alles zelf in de hand heeft van ontwerp tot en met turn-key opleveren.

 

Jan Willem LeeuwenburgDirecteur

Vriend BV

Ik kende Hercuton van eerdere projecten. Van samenwerking komt samenwerking. In april 2017 is Hercuton begonnen met de bouw en de nieuwbouw is opgeleverd op 14 december 2017. Ik ben nog steeds enthousiast over de totstandkoming in zijn totaliteit. Het pand voldoet geheel aan onze verwachting.

Tom van EngelenDGA Vriend b.v.

Bowling Harderwijk en Bowling Almere

De samenwerking met Hercuton is van meet af aan goed verlopen. Hun conceptmatige aanpak in combinatie met het product prefab beton bleek voor ons de juiste match. Bij de bouw van de complexen hebben we samen met Hercuton op alle fronten vooruitgedacht. Er is naar slimme oplossingen gezocht om onderscheidend en toekomstgericht te bouwen.

Hercuton is een professionele organisatie die actief met ons meedenkt en oplossingen biedt. Onze wens was mooie bowlingcentra te bouwen. En dat is gelukt! De samenwerking is erg prettig verlopen en wij zijn trots op het eindresultaat. Mochten wij in de toekomst weer een bowlingcentrum gaan ontwikkelen, dan is Hercuton de eerste die we bellen.

Gerrit en Gert-Jan van MaanenEigenaar

MTS Euro Products B.V.

Ik ben ontzettend trots op onze mooie en lichte werkomgeving. De samenwerking met Hercuton was open en transparant. Hercuton biedt kwaliteit, duurzaamheid en ontzorgt de klant van A tot Z.

We hoeven niet te stoken. In de winter hebben we het profijt van de isolerende werking die beton heeft. In de zomer is beton juist weer heerlijk verkoelend. Dankzij de samenwerking met een groot aantal netwerkpartners, kan Hercuton de prijzen scherp houden. We zitten nu precies een jaar in het pand. Het is méér dan prima. Iedereen vindt het geweldig om te werken in een mooie lichte werkomgeving, in deze ambiance.

Gerrit MalipaardOprichter / Directeur-eigenaar

Elvedes Cable Systems

Wij wilden eerst een pand dat grotendeels uit staal zou bestaan. Maar tijdens een eerste gesprek bij Hercuton werden we er op een prettige en professionele manier van overtuigd dat beton vele voordelen heeft. Het is ook een duurzamere investering. Bezoeken aan enkele referentieprojecten trokken ons over de streep. Het bouwproces is soepel verlopen. We spraken vooraf, maar ook tijdens de bouw steeds onze verwachtingen naar elkaar uit. Dat werkte perfect. De bouw heeft ons geen energie gekost, maar opgeleverd.

Carl en Peter van der SpruijtTechnisch Directeur

Vos groep BV

Voor de ontwikkeling van een nieuwe activiteit; op- en overslag van voornamelijk brandbare vloeistoffen hebben wij met veel wetten en regelgevingen te maken. Wij stellen dan ook hoge eisen aan ons bedrijfspand op het gebied van brand-, arbeids- en milieuveiligheid. Nieuwbouw in prefab beton bood ons veel voordelen. Onze nieuwe PGS ruimte met expeditie, laadkuil en kantoor voldoet aan al onze eisen.

Matthijs VosDirecteur/ eigenaar

Referenties laden..
{"post_type":"referenties","posts_per_page":16,"paged":1,"meta_query":{"relation":"OR","0":{"key":"alleen_uitlezen_op_home","value":"0","compare":"="},"1":{"key":"alleen_uitlezen_op_home","compare":"NOT EXISTS"}}}
1
16
16