DC Fazantweg Moerdijk

2021-03-25 09_27_41-accres real estate logo - Google Zoeken

We waren al vrij ver in het voortraject toen Hercuton in beeld kwam. Ik had al een aantal offertes liggen, dus als ze nog mee wilden doen was er haast geboden. Dat bleek geen probleem. Sterker nog, uiteindelijk bleven er van de zes partijen twee over van wie Hercuton er één was. De aanbieding van Hercuton was echt onderscheidend. Niet alleen de prijsvorming was doorslaggevend, maar ook de volledigheid en toelichting. Het was een goed onderbouwd voorstel. 

Ook tijdens de realisatiefase bleek Hercuton een onderscheidende bouwer. We startten in maart op het moment dat de eerste lockdown inging. Niemand wist nog precies wat ons te wachten stond en de angst voor vertraging zat er toch wel in. Zeker omdat we al een huurder hadden per 1 november. Het staal dat uit Italië moest komen zorgde voor de grootste onzekerheid, maar Hercuton loste dit efficiënt op door het via Portugal te laten leveren. Uiteindelijk bleek de vertraging marginaal en is er volgens planning opgeleverd. 

We zijn zeer tevreden over de samenwerking. De communicatie met het team op de bouw verliep altijd prettig. Dankzij deze goede ervaringen hebben we voor de bouw van ons volgende project in Moerdijk, aan de Graanweg, ook voor Hercuton gekozen. De bouw is inmiddels gestart en ik heb er het volste vertrouwen in dat dit net zo’n succes wordt als het eerste project.

Jeroen JongkindDirecteur Accres Real Estate