Waarom turn-key laten bouwen?

Vaak wordt gedacht dat er geld bespaard kan worden door een bedrijfspand casco (wind- en waterdicht) te laten bouwen en zelf de andere werkzaamheden los in te kopen. Wat ondernemers zich meestal niet realiseren, is dat zij dan zelf alles moeten coördineren. En mocht er onverhoopt iets mislopen, dan moet u zelf voor de oplossing zorgen. Wanneer dit niet uw dagelijkse werk is, kost dit veel tijd die niet aan uw eigen bedrijfsvoering besteed kan worden.

Wat maakt casco duurder?

Het zijn vaak kleine details die grote (financiële) impact hebben. Wanneer partijen los van elkaar werken dragen zij de verantwoordelijkheid over slechts één onderdeel. Er is dan een grotere kans op miscommunicatie. Denk aan onderdelen die net niet goed passen, ontbreken, later aangepast moeten worden of tussen wal en schip vallen. Dit kost vaak onnodig tijd, geld en irritatie.

Conceptmatig bouwen

Bij Hercuton geloven we in conceptmatig bouwen, in LEGOlisering. Bij elk project opnieuw het wiel uitvinden? Daar doen we niet aan. Wij beloven u te bouwen met voorsprong en om dat te realiseren, verleggen wij continu onze grenzen.