De door Hercuton turn-key gerealiseerde panden zijn opgedeeld in diverse multifunctionele ruimtes voor bedrijven uit de creatieve sector.

Waarom turn-key laten bouwen?

Vaak wordt gedacht dat er geld bespaard kan worden door een bedrijfspand casco (wind- en waterdicht) te laten bouwen en zelf de andere werkzaamheden los in te kopen. Wat ondernemers zich meestal niet realiseren, is dat zij dan zelf alles moeten coördineren. En mocht er onverhoopt iets mislopen, dan moet u zelf voor de oplossing zorgen. Wanneer dit niet uw dagelijkse werk is, kost dit veel tijd die niet aan uw eigen bedrijfsvoering besteed kan worden.

Waar gaat het regelmatig mis bij casco nieuwbouw?

Wat maakt casco duurder?

Het zijn vaak kleine details die grote (financiële) impact hebben. Wanneer partijen los van elkaar werken dragen zij de verantwoordelijkheid over slechts één onderdeel. Er is dan een grotere kans op miscommunicatie. Denk aan onderdelen die net niet goed passen, ontbreken, later aangepast moeten worden of tussen wal en schip vallen. Dit kost vaak onnodig tijd, geld en irritatie.

Conceptmatig bouwen Bij Hercuton geloven we in conceptmatig bouwen, in LEGOlisering.

Conceptmatig bouwen

Bij Hercuton geloven we in conceptmatig bouwen, in LEGOlisering. Bij elk project opnieuw het wiel uitvinden? Daar doen we niet aan. Wij beloven u te bouwen met voorsprong en om dat te realiseren, verleggen wij continu onze grenzen.

Ron Drijver

Betrokken vanaf het begin

Wij verzorgen het volledige proces rondom uw nieuwe bedrijfspand en dan bedoelen we ook echt alles. Een nieuw pand heeft immers meer voeten in aarde dan alleen de daadwerkelijke bouw. Ook in het voortraject kunt u op ons rekenen:

  • Locatie: we denken met u mee over geschikte locaties, bereikbaarheid en kosten van de bouwgrond.
  • Financiering: koop, huur of een tussenoplossing? Wij helpen bij het financieel haalbaar maken van uw project en als het nodig is zelfs bij de verkoop van uw bestaande pand.
  • Ontwerp: samen selecteren we de beste ontwerper voor uw nieuwbouw.
  • Vergunningen: wanneer start u de vergunningsprocedure? Is overleg met de welstand zinvol? Ook bij gesprekken over uw nieuwbouw ondersteunen wij u waar nodig.

Onze turn-key werkwijze leent zich ook uitstekend om de samenwerking met uw eigen architect of een bouwteam aan te gaan. Hierbij brengen alle betrokken partijen al in een vroeg stadium van de bouw hun specifieke kennis en ervaring in. Met name bij complexere werken kan dit een effectieve oplossing zijn.

Kantoor collega

Ons rapportcijfer: een dikke 8

In onze bedrijfsvoering streven we naar bovengemiddelde klanttevredenheid. Om u inzicht te geven in onze werkwijze én ons te helpen onze dienstverlening te verbeteren, laten wij doorlopend klanttevredenheidsonderzoeken uitvoeren. De uitkomsten hiervan zijn openbaar en kunt u inzien op: Hercuton.tevreden.nl.