Het Cluster Bedrijfshuisvesting in 3 minuten

Onze nieuwe bedrijfsfilm is af! We zijn super trots op het eindresultaat waarin Algemeen Directeur Maarten Bakker de kijker laat zien wat we doen, hoe we dat doen en wat onze klanten daarvan vinden.

Cluster Bedrijfshuisvesting van Janssen de Jong Groep

Altijd al willen weten hoe het is om te werken bij het gezelligste bouwbedrijf van Brabant? In onze nieuwe video krijg je (letterlijk) een kijkje in de keuken 😉.

Hercuton is onderdeel van Janssen de Jong Groep en vormt samen met Remco Ruimtebouw, Woody Building ConceptsPvvt, ServicebouwPlusRemco International en  Ocmer het Cluster Bedrijfshuisvesting.

Migrantenlogies Flower Tower, Aalsmeer

Hercuton heeft in Aalsmeer de Flower Tower gerealiseerd. Projectleider Peter de Bie en Uitvoerder Mark van Wassenhove vertellen in deze video over de bouw.

Nieuwbouw LIS Logistics – deel 2

Bouwcombinatie Hercuton / Remco Ruimtebouw realiseert in Almere het nieuwe distributiecentrum voor LIS Logistics. In een serie video’s volgen we de bouw van dit turn-key logistiek centrum op de voet. Projectleider Mischa Pouwels legt in deze video onder andere uit hoe we omgaan met de strakke planning.

Nieuwbouw LIS Logistics – deel 1

Bouwcombinatie Hercuton / Remco Ruimtebouw realiseert in Almere het nieuwe distributiecentrum voor LIS Logistics. In een serie video’s hebben we de bouw op de voet gevolgd. Dat het bouwproces al ver vóór de 1e paal start, vertelt Commercieel Manager Kim van der Togt in deze eerste video.

DC Crocs Dordrecht – deel 2

De nieuwbouw van Crocs deel 2! Hierin vertelt Projectleider Arno Wouters over het logistieke proces van de bouw, ons ’treintje’ en wat hij nou het allermooiste vindt aan het project.

Vlog: werken bij het gezelligste bouwbedrijf van Brabant!

Een Projectvoorbereider, wat doet die nou precies? Milja van der Plaat volgde collega Audrey Kwee en legde het vast in een vlog!

Klant in beeld: Dennis van den Horn, Eigenaar Airforce

Kledingmerk Airforce is anders dan andere merken en laat dat duidelijk zien. Niet alleen in de steeds uitgebreidere collectie, maar ook in de manier waarop eigenaar Dennis van den Horn het bedrijf heeft opgebouwd en leidt. In deze ‘Klant in Beeld’ video vertelt Dennis over de groei van Airforce BV en wat dat betekende voor onder meer de huisvesting van het bedrijf uit Zandvoort.

Klant in beeld: Koen Heijl, Directeur W.K. Heyl jr. B.V.

“Onze service is uw winst”. Dat is het motto van W.K. Heyl jr. B.V. vertelt Directeur Koen Heijl. “Ons hele team zet zich de iedere dag in om de klant optimaal te bedienen. We hebben hier ruim 26.000 m² productieruimte weten te creëren op ongeveer anderhalve hectare grond.” Hercuton realiseerde deze nieuwbouw turn-key.

Benieuwd naar het verhaal achter dit innovatieve familiebedrijf in bloemen en planten? Bekijk dan snel deze video!
Video: Profielfilm.nl

Realisatie nieuwbouw all-electric sorteercentrum DHL in Zaltbommel

Op bedrijventerrein De Wildeman in Zaltbommel staat het nieuwe all-electric sorteercentrum van DHL. Hercuton leverde dit BREEAM-Excellent gecertificeerde gebouw turn-key op. Benieuwd hoe de bouw is verlopen? Bekijk dan nu de video van DHL!