Bouwcombinatie Hercuton / Remco Ruimtebouw heeft op bedrijventerrein Oudeland in Berkel en Rodenrijs een nieuw bedrijfspand gerealiseerd voor Piguillet Groep, specialist op het gebied van luchtbehandeling. Vlak voor de oplevering bezocht architect Mark Hardy samen met eigenaar Edward Piguillet het nieuwe pand.

Bezoek Preco – productielocatie prefab beton

Afgelopen jaar startten we samen met Preco een pilot om circulair beton toe te passen in onze bedrijfshuisvestingsprojecten. Een geslaagde pilot, want de eerste prefab elementen van circulair beton zijn inmiddels gemonteerd. In deze video leidt onze Manager Realisatie Rik Boom de kijker rond in de productielocatie van Preco. Ook legt hij uit wat onze ambities zijn en hoe we die gaan bereiken.

 

De bouw van DHL Parcel CentralHub Dordrecht

Hercuton realiseert op DistriPark Dordrecht een nieuw sorteercentrum voor DHL Parcel Benelux. Daarnaast is er een overeenkomst getekend voor de realisatie van zeven nieuwe CityHubs. Bekijk de video over de bouw van DHL Parcel CentralHub Dordrecht.

De bouw van DC Crocs – deel 6

Op 19 maart werd op DistriPark Dordrecht het nieuwe distributiecentrum voor Crocs Europe turn-key opgeleverd. Deze ontwikkeling is tot stand gekomen door Over Engh Vastgoed en aangekocht door WDP Nederland.

De bouw van DC Crocs – deel 5

Rik Boom, Manager Realisatie bij Hercuton en Dennis Boor, Sr. Director of EMEA Distribution & Logistics Crocs vertellen over de voortgang van de bouw en de soepele samenwerking.

DC Crocs Dordrecht – deel 4

Deze keer mooie beelden van de indrukwekkende houten spanten. Sit back and enjoy!

DC Crocs Dordrecht – deel 3

Een dag op de bouw van Crocs in 60 seconden. Sit back and enjoy!

DC Crocs Dordrecht – deel 1

Benieuwd naar de start in Dordrecht? Met twee heistellingen tegelijk gaan de heipalen voor de nieuwbouw van Crocs Europe B.V. de grond in. In deze eerste voortgangsvideo laat Uitvoerder Ruud van Haaften de omvang van het project zien!

Kerstfeest 2019: Cluster Beats

Hercuton bestaat in 2019 vijfentwintig jaar en dat vieren we! Onze kalender staat een jaar lang vol met bijzondere activiteiten en evenementen waarbij de medemens centraal staat. In december zetten we onze eigen medewerkers in het zonnetje. Tijdens ons kerstfeest “Cluster Beats” staat een spetterend feestprogramma op de agenda waarbij de beat centraal staat. Een feest waarvan je hart sneller gaat kloppen. Samen met onze collega’s van Remco Ruimtebouw, Woody Building Concepts, ServicebouwPlus, Pvvt en Remco International hebben we het jaar feestelijk afgesloten!

Fijne feestdagen allemaal!

Klant in beeld: Frans Morskate, CEO van Donghua

“Ik ben op een plezierige manier met de uitvoerder van Hercuton in contact gekomen. Na een maand of drie zat ik elke dag bij hem in de bouwkeet te werken. Dat dit mogelijk was vond ik al heel bijzonder, dat je gewoon in de keet zit en ik gewoon mijn werk deed. En we beslisten samen per dag over de vragen die binnen kwamen. Na anderhalf jaar dat ik hier elke dag kom, zeg ik nog steeds “ja, daar staat wat, dit is echt goed gedaan!”.”

Benieuwd naar het verhaal van Frans Morskate, CEO van Donghua in Alkmaar? Kijk dan snel deze video. Hierin vertelt hij enthousiast over Donghua én de samenwerking met Hercuton bij de turn-key realisatie van zijn nieuwe bedrijfshal met kantoor op Bedrijvenpark De Etalage in Alkmaar.

Klant in beeld: John Celie, Directeur Celieplant, Bloominess en Bouquetnet

“We moeten ons geld verdienen met bloemen en plantjes en niet met de vastgoed of in de bouw. Dus wat is het dan lekker als je een bouwer hebt die zo meedenkt om je zoveel als mogelijk te ontlasten!” Benieuwd naar het verhaal achter John Celie, Directeur van Celieplant, Bouquetnet en Bloominess? Kijk dan snel deze video! Hierin vertelt hij enthousiast over zijn bedrijven én over de samenwerking met Hercuton bij de turn-key realisatie van zijn bedrijfspanden op Businesspark Greenpark Aalsmeer.