DC Crocs Dordrecht deel 5: Voortgang van de bouw

Rik Boom, Manager Realisatie bij Hercuton en Dennis Boor, Sr. Director of EMEA Distribution & Logistics Crocs vertellen over de voortgang van de bouw en de soepele samenwerking.

DC Crocs Dordrecht deel 4: Houten spanten

Deze keer mooie beelden van de indrukwekkende houten spanten. Sit back and enjoy!

DC Crocs Dordrecht deel 3: Kijk mee op de bouw

Een dag op de bouw van Crocs in 60 seconden. Sit back and enjoy!

Start nieuwbouw DC Crocs Dordrecht

De kop is eraf in Dordrecht! Met twee heistellingen tegelijk gaan de heipalen voor de nieuwbouw van Crocs Europe B.V. de grond in. In deze eerste voortgangsvideo laat Uitvoerder Ruud van Haaften de omvang van het project zien!

Nieuwbouw Univacco Foils Holland

In de nummer één logistieke hotspot van Nederland, Tilburg – Waalwijk, realiseert Bouwcombinatie Hercuton / Remco Ruimtebouw het nieuwe bedrijfspand voor Univacco Foils Holland BV. Het bedrijf is in de afgelopen jaren sterk gegroeid en het nieuwe, grotere bedrijfspand biedt de mogelijkheid om de activiteiten in de toekomst verder uit te breiden. Benieuwd hoe dat eruit gaat zien? Bekijk dan de video van ontwerper en bouwbegeleider Vogels Bouwmanagement!

Klant in beeld: Dennis van den Horn, Eigenaar Airforce

Kledingmerk Airforce is anders dan andere merken en laat dat duidelijk zien. Niet alleen in de steeds uitgebreidere collectie, maar ook in de manier waarop eigenaar Dennis van den Horn het bedrijf heeft opgebouwd en leidt. In deze ‘Klant in Beeld’ video vertelt Dennis over de groei van Airforce BV en wat dat betekende voor onder meer de huisvesting van het bedrijf uit Zandvoort.

Klant in beeld: Koen Heijl, Directeur W.K. Heyl jr. B.V.

“Onze service is uw winst”. Dat is het motto van W.K. Heyl jr. B.V. vertelt Directeur Koen Heijl. “Ons hele team zet zich de iedere dag in om de klant optimaal te bedienen. We hebben hier ruim 26.000 m2 productieruimte weten te creëren op ongeveer anderhalve hectare grond.” Hercuton realiseerde deze nieuwbouw turn-key.

Benieuwd naar het verhaal achter dit innovatieve familiebedrijf in bloemen en planten? Bekijk dan snel deze video!
Video: Profielfilm.nl

Realisatie nieuwbouw all-electric sorteercentrum DHL in Zaltbommel

Op bedrijventerrein De Wildeman in Zaltbommel staat het nieuwe all-electric sorteercentrum van DHL. Hercuton leverde dit BREEAM-Excellent gecertificeerde gebouw turn-key op. Benieuwd hoe de bouw is verlopen? Bekijk dan nu de video van DHL!

Animatievideo nieuwbouw Intervlag Rotterdam

Intervlag heeft Hercuton opdracht verstrekt een loft kantoor met bedrijfsruimte in Rotterdam te realiseren. De nieuwbouw wordt turn-key, inclusief buitenterrein, door Hercuton opgeleverd. Het bijzondere aan dit hybride gebouw is dat er gebruik gemaakt wordt van 3 materialen, namelijk prefab beton, staal én hout! Bekijk nu de animatievideo van deze nieuwbouw!

Animatievideo bouwproces Alcoa

Animatiefilm van het bouwproces van het nieuwe distributiecentrum van Alcoa Architectuursystemen in Harderwijk. Hercuton heeft deze in opdracht van WDP Nederland turn-key gebouwd. De nieuwbouw is ontworpen door Denc Architecten en bestaat uit circa 18.100 m² bedrijfsruimte, 2.000 m² kantoor- en testfaciliteiten en circa 13.500 m² buitenruimte.

Bouwplannen? Hercuton helpt u conceptmatig op voorsprong!

Waar moet u rekening mee houden als u bouwplannen heeft? En hoe zorgt u dat uw nieuwbouw aan uw verwachtingspatroon voldoet, binnen budget en op tijd opgeleverd wordt? Bekijk deze leuke animatiefilm en leer hoe conceptmatig bouwen u op voorsprong kan helpen. Benieuwd hoe de bouw verder gaat? Bekijk dan het volgende animatiefilmpje!

Turn-key bouwen? Snel, kwalitatief en betaalbaar bouwen met Hercuton!

Hoe verloopt een bouwtraject bij conceptmatige nieuwbouw? En welke voordelen biedt een turn-key aanpak? Bekijk deze leuke animatiefilm en ervaar hoe snel ook uw nieuwbouw turn-key opgeleverd kan worden!