Doorgroeimogelijkheden

Zijn er doorgroeimogelijkheden?

Ja, je bent bij ons zelf medeverantwoordelijk voor je (persoonlijke) ontwikkeling. Je leidinggevende coacht jou en tijdens de jaarlijkse gesprekken kan je aangeven of je behoefte aan een studie hebt. Je mag zelf actief op zoek gaan naar een passende studie en deze voorleggen bij je leidinggevende. De afdeling HR kan je adviseren waar nodig.

Thuiswerken - collega Angélique van Hienen

Kan ik thuiswerken?

Als het bij je functie past behoort deels thuiswerken tot de mogelijkheden. Wij zorgen ervoor dat je over de juiste middelen beschikt om je werk ook vanuit huis goed uit te voeren.

Beachdag Hercuton

Personeelsvereniging (PV)

Onze PV organiseert regelmatig leuke activiteiten. De ene keer is het tijd voor een etentje en de andere keer doen we iets sportiefs, maar de zomerbarbecue en het Sinterklaasfeest staan standaard op het programma!

Inwerkprogramma

Aan de slag

We vinden het belangrijk dat je een prettige inwerktijd hebt. Daarom krijg je alle tijd om wegwijs te worden binnen ons bedrijf.

Dit kun je in ieder geval verwachten:

  • Een uitgebreid inwerkprogramma
  • Kennismakingsgesprekken met collega’s
  • Een buddy die voor je klaar staat om antwoord te geven op al je vragen

Collega Architect Roos Anne Kniest aan het woord

Roos: “Mijn eerste indruk toen ik hier begon? De sfeer van een knus familiebedrijf, maar met de mogelijkheden van een grote organisatie. Het beste van twee werelden. Ik merkte al snel dat iedereen veel om elkaar geeft. Het gaat in eerste instantie om de mens, de rest kun je aanleren.”

Lees verder

Collega Plancoördinator Ad aan het woord

Ad: “Als je een baan zoekt bij een bedrijf dat gebouwd is op vertrouwen dan zit je hier goed. Je wordt hier serieus genomen, jouw mening doet ertoe. Er wordt ook veel geïnvesteerd in de medewerkers.”

Lees verder

Collega Applicatiebeheerder Hilde aan het woord

Hilde: “Toen ik hier kwam werken wist ik zo goed als niets van de bouw. Wel van werken in een mannenwereld’, lacht Hilde. ‘Ik kwam in korte tijd veel te weten over de bouw en leerde het bedrijf snel kennen.”

Lees verder

Collega Projectleider Arno aan het woord

Arno: “Hercuton is een fijne club om voor te werken. Er hangt een ongedwongen sfeer en iedereen ondersteunt elkaar waar nodig. De deur staat bij iedereen open bij wijze van spreken, ook die van de directeur.”

Lees verder

Collega Constructief Modelleur Suzanne aan het woord

Suzanne: “Ik heb in mijn hele loopbaan nog nooit zo’n hecht team meegemaakt. En je hoort er ook meteen helemaal bij. Normaal gesproken ben ik wel van het eerst de kat uit de boom kijken, maar ik kan je vertellen dat de kat hier heel snel uit de boom was.”

Lees verder

Collega BIM-coördinator Ronnie aan het woord

Ronnie: “Doordat we steeds grotere en complexere projecten realiseren leer ik nog steeds nieuwe dingen bij. Als je me vraagt wat kenmerkend is voor Hercuton dan zeg ik ‘de mensen’. Met samenwerking en humor krijgen we hier heel wat voor elkaar!”

Lees verder