Om haar opdrachtgevers nog beter van dienst te kunnen zijn, heeft het Cluster Bedrijfshuisvesting van Janssen de Jong Groep de interactieve website “Grondmaps.com” gelanceerd. Grondmaps.com toont beschikbare grondposities in Nederland voor de bouw van bedrijfsmatig vastgoed.

Behoefte vanuit de markt
Ivo van der Mark, Algemeen Directeur van het Cluster Bedrijfshuisvesting: “Uit onderzoek bij onze klanten is gebleken dat er primair twee vragen spelen bij de afweging om te verhuizen of uit te breiden. De eerste vraag is: “Wat kost het?” en de tweede vraag luidt: “Welke locatie is er beschikbaar?”.

grondmaps.com_logo_277x150_pixels.jpgBinnen het cluster Bedrijfshuisvesting werken wij met verschillende geavanceerde bouwconcepten. Onze nieuwbouwspecialisten Hercuton, Remco Ruimtebouw en Woody Building Concepts bieden klanten vroegtijdige budgetzekerheid én de beste oplossing bij huisvestingsvraagstukken. Om beter op de locatievraag in te kunnen spelen, hebben we Grondmaps.com gelanceerd. Dit is weer een vervolgstap in ons continue streven naar het nog beter van dienst zijn van onze klanten. Onze klantwaardering is al hoog met 8,2 gemiddeld over 49 projecten, maar dit is een constant proces waarin we blijven innoveren en continu proberen onze klanten positief te verrassen.”

Grondmaps.com
Grondmaps.com bestaat uit een enorme database met beschikbare grondposities in Nederland. Bezoekers kunnen op deze website snel, simpel en gratis ontdekken welke grondposities beschikbaar zijn voor de bouw van bedrijfsmatig vastgoed.

Cluster Bedrijfshuisvesting
Het Cluster Bedrijfshuisvesting van Janssen de Jong Groep wordt gevormd door Hercuton, Remco Ruimtebouw, Woody Building Concepts, ServicebouwPlus, pvvT, Hafkon International en Ocmer. De bedrijven zijn gezamenlijk gevestigd in Nieuwkuijk en Lódz (Polen), opereren ieder vanuit hun eigen merknaam en beschikken over jarenlange kennis en ervaring.

Meer informatie
www.grondmaps.com
www.jajo.com

Over Janssen de Jong Groep
Janssen de Jong Groep creëert vernieuwende oplossingen voor een groeiende vraag naar flexibele, betaalbare en duurzame woningen, bedrijfshuisvesting, maatschappelijk vastgoed infrastructuur, scholen, ziekenhuizen, zee- en luchthavens, enz. De groep ontwikkelt, bouwt, renoveert, restaureert en doet onderhoud voor bedrijven, particulieren en overheden in binnen- en buitenland. De aanpak garandeert hoogwaardige producten en diensten die in korte tijd en zonder zorgen voor de opdrachtgever worden geleverd. Janssen de Jong Groep behoort tot de landelijke top van bouwbedrijven.