Wil jij werken bij het gezelligste bouwbedrijf van Brabant? Met leuke collega's, uitdagende projecten, goede doorgroeimogelijkheden..... Noem maar op. Dan ben je vast benieuwd hoe jouw toekomstige collega's over werken bij Hercuton denken. Je leest het op deze pagina!

martin_van_straten_-_planontwikkelaar_2.jpgMartin van Straten – Planontwikkelaar
Als Planontwikkelaar ben ik in het voortraject samen met onze commercieel adviseurs het aanspreekpunt voor opdrachtgevers en externe betrokkenen. Ik vertaal samen met een team van architect, constructeur, plancoördinatoren, tekenaars en partners ‘de vraag achter de vraag’ van de klant naar een optimaal vormgegeven en haalbaar project. Dit varieert van bedrijfsverzamelgebouwen tot state-of-the-art sorteercentra. Doordat ik voor meerdere projecten tegelijk verantwoordelijk ben, moet ik snel kunnen schakelen. De snelheid en dynamiek van uitdagende projecten in combinatie met de goede werksfeer maakt Hercuton voor mij een fijne werkgever.

 

 

arno_wouters_kl.jpgArno Wouters – Projectleider
Hercuton is een fijne club om voor te werken. Er hangt een ongedwongen sfeer en iedereen ondersteunt elkaar waar nodig. De deur staat bij iedereen open bij wijze van spreken, ook die van de directeur. In mijn functie van projectleider valt me dat misschien wel extra op, omdat ik zo’n beetje met elke collega te maken heb, van werkvoorbereider en uitvoerder tot jurist. Als projectleider ben ik vrij om samen met het team te bepalen hoe we een project uitvoeren, binnen de kaders uiteraard. Wat mijn werk leuk en afwisselend maakt? Dat je snel moet schakelen en soms moet improviseren om tot het meest optimale resultaat te komen!

 

ronnie_schutjens.jpgRonnie Schutjens – Modelleur / Bouwkundig tekenaar
Als kleine jongen wilde ik later iets met mijn handen gaan doen. Nou is modelleur misschien niet het eerste beroep waar je dan aan denkt, maar ik zit hier echt op mijn plek. Het modelleren in 3D vraagt namelijk heel wat creativiteit en steeds weer andere oplossingen. We realiseren steeds grotere en complexere projecten. En al lang niet meer alleen van beton, maar ook gecombineerd met hout en met staal. Dat zorgt ervoor dat ik nog steeds nieuwe dingen leer. Ik zit bijvoorbeeld ook in een werkgroep om het BIM-proces naar een nog hoger plan te brengen. Als je me vraagt wat kenmerkend is voor Hercuton dan zeg ik ‘de mensen’. Met samenwerking en humor krijgen we hier heel wat voor elkaar!

 

bram_odijk_nieuw.jpgBram Odijk – Plancoördinator
Wat ik het leukst vind aan mijn functie? Het samenwerken! Als plancoördinator ben ik betrokken bij het uitwerken van een project vanaf initiatieffase tot en met definitief ontwerp. In deze periode heb ik veel contact met verschillende collega’s, co-partners, onderaannemers, adviseurs en leveranciers. Om een begroting te maken moet ik van elk aspect van de bouw de juiste informatie verzamelen en verwerken. Daarom is kennis en communicatie essentieel. Elk project is anders en heeft nieuwe uitdagingen, zodat ik van elk project weer kan leren. Hoewel we kleine en grote projecten aannemen, is de organisatie toch compact. Je kent hier iedereen bij naam en dat zorgt ervoor dat iedereen betrokken is bij het werk en bereid om elkaar te helpen.

 

 

niels_verheijen.jpgNiels Verheijen – Projectvoorbereider
Als projectvoorbereider maak ik onderdeel uit van een projectteam. Dit bestaat uit een projectleider, projectvoorbereider, tekenaar, constructeur en uitvoerder. Samen zijn wij verantwoordelijk voor het gehele bouwtraject vanaf verkoop tot en met sleutelklare oplevering. We hebben hierbij intensief contact met onze opdrachtgevers. Wat er leuk is aan mijn baan? De veelzijdigheid, uitdaging en leuke collega’s! En doordat ik gebruik kan maken van flexibele werktijden houd ik een goede balans tussen werk en privé.

 

 

peter_keynemans.jpgPeter Keynemans – Kraanmachinist / Montage Uitvoerder
Ik stuur een bouwploeg van gemiddeld vier personen aan. Samen realiseren we bedrijfspanden in heel Nederland. Dit varieert van grote distributiecentra tot complexe kantoorpanden. Doordat we dagelijks met elkaar werken, weten we exact wat we aan elkaar hebben. Ik heb veel inspraak in de bouwvolgorde en mag zelf de transportplanning voor het prefab beton maken. Daardoor weet ik zeker dat elk betonelement op de juiste datum en juiste plek geleverd wordt en kunnen we superefficiënt werken. Waarom ik graag bij Hercuton werk? We hebben goede arbeidsvoorwaarden en er wordt geluisterd naar onze ideeën. De zaken zijn goed geregeld.

 

johan_cusiel.jpgJohan Cusiël – Uitvoerder
Ik heb een uitdagende baan waarin ik vanaf het moment dat de bouwketen geplaatst worden tot aan de oplevering betrokken ben bij een project. Vaak ben ik met meerdere projecten tegelijk bezig, waardoor ik contact heb met verschillende type opdrachtgevers. Geen dag is hetzelfde. Hercuton is een warm bedrijf, je inzet wordt gewaardeerd en veel collega’s zijn buiten het werk om vrienden geworden. Wat het gezamenlijke doel is van mijn collega’s en mijzelf? Een mooi en kwalitatief hoogstaand gebouw neerzetten, zodat onze opdrachtgevers tevreden zijn!