Hercuton heeft het bedrijfspand van Airforce in Zandvoort turn-key inclusief bestrating opgeleverd. - showroom

De kunst van het weglaten

Kenmerkend voor loft kantoren zijn de grote ruimtes, de hoge plafonds en veel licht. Het is de kunst van het weglaten. Installaties zijn meestal gewoon zichtbaar en maken onderdeel uit van de architectuur. Er is geen overdreven afwerking op detailniveau, in een loft gebouw treft u bijvoorbeeld geen systeemplafond aan.

Hercuton realiseerde het state-of-the-art EMEA distributiecentrum met loft kantoor van Hitachi Vantara in Zaltbommel - vergaderruimte

Uw nieuwe kantoor: mooi van buiten én van binnen

Ieder bedrijf is uniek en daarom heeft ook ieder kantoorpand een unieke indeling en inrichting. Uw nieuwe kantoorpand stemmen we dan ook volledig af op uw bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan de hoeveelheid werkplekken, de faciliteiten, uitstraling, cultuur et cetera. Al deze aspecten komen aan bod in het voortraject. Ons zusterbedrijf Pvvt is gespecialiseerd in afbouw en interieur en wordt regelmatig ingeschakeld voor een bijzondere afwerking.

Hybride bouwen

Duurzaam kantoor bouwen

Duurzaamheid begint al in de eerste gesprekken met onze klanten. We laten graag zien wat de mogelijkheden zijn om een duurzaam of zelfs circulair nieuw kantoorpand te laten bouwen. Daarbij leggen we de duurzame lat graag hoog. Daarom hebben we ons aanbod verbreed met de lancering van Woody Building Concepts. Een innovatief bouwconcept waarmee we gezonde en duurzame bedrijfshuisvesting realiseren. Woody Buildings Concepts ontwerp en bouwt in hout, modulair en demontabel. Ook realiseren we samen hybride panden waarin we betonnen kolommen combineren met liggers van gelamineerd hout.

De door Hercuton turn-key gerealiseerde panden zijn opgedeeld in diverse multifunctionele ruimtes voor bedrijven uit de creatieve sector.

Turn-key kantoorpand bouwen

Hercuton realiseert uw kantoorgebouw turn-key. Dat houdt in dat we de nieuwbouw verzorgen van A tot Z. Vanaf de eerste schop in de grond tot en met de afbouw, installaties, terreininrichting et cetera. Vaak schakelen klanten ons ook al in bij de eerste ideeën voor aankoop van een bouwkavel. We ondersteunen dan bij de zoektocht naar de meest geschikte locatie en de aankoop van een kavel. Heeft u al een kavel op het oog? Dan staan we u graag terzijde met een haalbaarheidsanalyse. Bij zo’n analyse onderzoeken we bijvoorbeeld of uw kavel geschikt is voor uw nieuwbouwplannen. Of er geen planmatige beperkingen zijn et cetera.

DHL Dordrecht - eerste vloer gestort

Wat kunt u van ons verwachten:

  • Ondersteuning en advies bij het zoeken naar kavel
  • Uniek ontwerp door in-house architecten
  • Eigen modelleurs en constructeurs
  • Energie-advies
  • Wij regelen de vergunningsaanvragen
  • Turn-key nieuwbouw kantoorpand inclusief E- en W-installaties
  • Gespecialiseerd onderhoud
  • Meer dan 25 jaar ervaring in kantoorpanden bouwen