Nieuwbouw DC Fazantweg, Moerdijk

Fazantweg Moerdijk (1)
Fazantweg Moerdijk (2)
Grondwerk Fazantweg
IMG_9564
DC Fazantweg Moerdijk artist impression 3
DC Fazantweg Moerdijk artist impression 2
DC Fazantweg Moerdijk artist impression 1

Project specificaties

Soort gebouw Distributiecentrum

Locatie Moerdijk

Oppervlakte 15.580 m²

Status In uitvoering

BREEAM certificering Very Good

Hoogwaardig logistiek centrum

Op 17 februari 2020 is de officiële start gevierd van de bouw van het nieuwe state of the art logistiek centrum aan de Fazantweg in Moerdijk. Onder toeziend oog van de betrokken partijen en andere belangstellenden sloeg Jeroen Jongkind, Directeur Accres Real Estate, de symbolische eerste paal. Naar verwachting wordt de nieuwbouw in oktober 2020 opgeleverd.

DC Fazantweg is een hoogwaardig logistiek centrum ontworpen door DENC Zuid uit Oisterwijk. Het gebouw wordt in opdracht van Accres Real Estate B.V. gerealiseerd door Bouwcombinatie Hercuton / Remco Ruimtebouw. Corten Bouwmanagement neemt de bouwbegeleiding op zich en De Mik Bedrijfshuisvesting uit Rotterdam is verantwoordelijk voor de verhuur van het DC.

Ontwerp

Het ontwerp is uitgevoerd in antraciet met een zilver en koper metallic gevelkader. De duurzaamheidsambitie is BREEAM-NL “Very Good”. Het gebouw is opgesplitst in twee afzonderlijke delen die bestaan uit een bedrijfsruimte, mezzanine en kantoorruimte. In totaal meet het pand circa 15.580 m² op een kavel van bijna 25.000 m². Er worden 14 loadingdocks gerealiseerd alsmede circa 143 parkeerplaatsen op eigen terrein. Eén gedeelte is inmiddels verhuurd aan Rulewave B.V.

Ron DrijverCommercieel Manager

Ook een project in gedachten?

Benieuwd wat Hercuton voor u kan betekenen? Neem contact op met onze specialist.

(088) 205 34 00

Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.