Nieuwbouw DC Fazantweg, Moerdijk

DC Fazantweg Klundert-7_HR
DC Fazantweg Klundert-9_HR
DC Fazantweg Klundert-8_HR
DC Fazantweg Klundert-10_HR
DC Fazantweg Klundert-3_HR
DC Fazantweg Klundert-4_MR
DC Fazantweg Klundert-2._HRjpg
DC Fazantweg Klundert-5_HR
DC Fazantweg Klundert-6_HR
DC Fazantweg Klundert_MR

Project specificaties

Soort gebouw Distributiecentrum

Locatie Moerdijk

Oppervlakte 15.580 m²

Status Opgeleverd

BREEAM certificering Very Good

Hoogwaardig logistiek centrum

Op 17 februari 2020 werd de officiële start gevierd van de bouw van het nieuwe state of the art logistiek centrum aan de Fazantweg in Moerdijk. Onder toeziend oog van de betrokken partijen en andere belangstellenden sloeg Jeroen Jongkind, Directeur Accres Real Estate, de symbolische eerste paal. In november 2020 werd de nieuwbouw opgeleverd.

DC Fazantweg is een hoogwaardig logistiek centrum ontworpen door DENC Zuid uit Oisterwijk. Het gebouw is in opdracht van Accres Real Estate B.V. gerealiseerd door Bouwcombinatie Hercuton / Remco Ruimtebouw. Corten Bouwmanagement nam de bouwbegeleiding op zich en De Mik Bedrijfshuisvesting uit Rotterdam is verantwoordelijk voor de verhuur van het DC.

Ontwerp

Het ontwerp is uitgevoerd in antraciet met een zilver en koper metallic gevelkader. De duurzaamheidsambitie is BREEAM-NL “Very Good”. Het gebouw is opgesplitst in twee afzonderlijke delen die bestaan uit een bedrijfsruimte, mezzanine en kantoorruimte. In totaal meet het pand circa 15.580 m² op een kavel van bijna 25.000 m². Er worden 14 loadingdocks gerealiseerd alsmede circa 143 parkeerplaatsen op eigen terrein. Eén gedeelte is inmiddels verhuurd aan Rulewave B.V.

Meer informatie

BREEAM Case Study

Ron DrijverCommercieel Manager

Ook een project in gedachten?

Benieuwd wat Hercuton voor u kan betekenen? Neem contact op met onze specialist.

(088) 205 34 00


Klant aan het woord

DC Fazantweg Moerdijk

We waren al vrij ver in het voortraject toen Hercuton in beeld kwam. Ik had al een aantal offertes liggen, dus als ze nog mee wilden doen was er haast geboden. Dat bleek geen probleem. Sterker nog, uiteindelijk bleven er van de zes partijen twee over van wie Hercuton er één was. De aanbieding van Hercuton was echt onderscheidend. Niet alleen de prijsvorming was doorslaggevend, maar ook de volledigheid en ...

Lees verder

Jeroen JongkindDirecteur Accres Real Estate